Free cookie consent management tool by TermsFeed

Începând cu luna septembrie 2023, Apple va continua seria de smartphone-uri, introducând noile modele: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Așa cum s-a întâmplat și în cazul seriei anterioare, modelele iPhone 15 Pro și Pro Max vor avea caracteristici care nu sunt incluse în variantele mai accesibile iPhone 15 și iPhone 15 Plus.

Citește și:

Iată, astfel, care sunt caracteristicile exclusive pe care iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max le vor avea, conform ultimelor zvonuri:

  • Un cip A17 îmbunătățit de 3 nanometri care va fi mai rapid și mai eficient, ceea ce ar putea duce la îmbunătățiri ale vitezei și duratei de viață a bateriei;
  • Un port USB-C îmbunătățit cu viteze mai rapide de transfer USB 3.2 sau Thunderbolt 3;
  • iPhone 15 Pro Max va avea o nouă lentilă periscop, care va permite zoom optic de 5x până la 6x, o îmbunătățire semnificativă față de zoom-ul optic de 3x al modelelor actuale iPhone 14 Pro;
  • Modelele iPhone 15 Pro vor fi disponibile în diverse opțiuni de culoare, inclusiv albastru, argintiu, gri spațial și gri titan;
  • Ca design, actualizările vor fi unele minore față de seria 14. Cu toate că dimensiunea ecranului nu se va schiba, se așteaptă totuși o creștere a memoriei RAM, un buton similar cu cel de pe Apple Watch Ultra și mai multe funcții pentru utilizatori;

Cât va costa iPhone 15 Pro în România?

Având în vedere noile îmbunătățiri aduse, este posibil ca prețurile pentru gama iPhone 15 Pro să fie mai mari decât așteptările avute inițial. Apple ne-a obișnuit ca prețurile să nu difere cu mult față de modelele anterioare, iar anul acesta s-ar putea ca seria să coste puțin mai mult. 

Preturi iPhone 15 Pro si iPhone 15 Pro Max

Conform surselor, prețul unui iPhone 15 Pro în România va fi de 8000 lei, în varianta de 256 GB. Se poate observa o diferență semnificativă în comparație cu modelul de anul trecut , iPhone 14 Pro, al cărui preț era estimat la 7200 lei. 

Precomandă iPhone 15 Pro în România

iPhone 15 Pro și respectiv iPhone 15 Pro Max sunt deja disponibile la precomandă la următoarele magazine online din România:

eMAGClick aici pentru precomandă
EvomagClick aici pentru precomandă
FlancoClick aici pentru precomandă
Precomandă iPhone 15 Pro în România
Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

3 comentarii

  1. Avatar of Maia

    Nu mi se pare ceva schimbat la iPhone-ul asta față
    de 14 pro max parca vad ca iPhone-ul 15 pro max va fi 10000 lei

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.