Evenimentul „Wonderlust” al Apple a dezvăluit noul iOS 17, care sosește pe 18 septembrie pentru iPhone-urile compatibile. Această actualizare aduce o serie de caracteristici noi.

noul mod StandBy iOS 17

În Modul StandBy, iPhone-ul tău acționează ca un centru de informații atunci când este în poziție orizontală și se încarcă, afișând astfel ora, activitățile curente, notificările și widget-urile.

Widget-uri interactive pe ecranul de blocare și ecranul principal vă permit să controlați dispozitivele inteligente și să corectați anumite erori cu ușurință.

namedrop ios 17

NameDrop în AirDrop vă permite să partajați rapid informații de contact, iar aplicația Telefon oferă Postere de Contact Personalizabile.

Mesajele Voce Live apar în timp real pe ecranul de blocare, îmbunătățind răspunsul la apeluri. Aplicația Mesaje primește o actualizare estetică și o funcție Check-In pentru călătorii mai sigure.

facetime mesaje video ios 17

FaceTime acum suportă mesaje video și este disponibil pe Apple TV. Safari adaugă funcția de navigare privată blocată, de partajarea a parolelor și o prevenție mai bună a urmăririi activității.

Hărțile funcționează offline, fotografiile recunosc animalele de companie, iar funcția de căutare vizuală identifică diverse elemente din cadru.

Aplicația Sănătate introduce urmărirea stării de spirit, Apple având planuri pentru o aplicație de tip jurnal pe viitor.

Este disponibil noul iOS 17 cu telefonul meu?

iOS 17 este compatibil cu iPhone XS și modelele mai recente, spunem astfel adio iOS 17 pentru iPhone 8, 8 Plus și X.

Share.
Avatar of Catalin

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.