Free cookie consent management tool by TermsFeed

Apple a dezvăluit în aceasta seară cele mai noi smartphone-uri de top, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max, ce au un design revoluționar al șasiului construit din titan de o calitate aerospațială. Acesta marchează prima utilizare a titanului într-un iPhone, înlocuind oțelul inoxidabil tradițional și stabilind un nou standard de durabilitate dar și de reducere a greutății.

Titanul, cunoscut pentru raportul său excepțional între rezistență și greutate, a permis Apple să creeze cele mai ușoare telefoane Pro de până acum. Compania prelucrează meticulos titanul printr-un proces de precizie, șlefuire și sablare, obținând astfel o finisare netedă în stil periat.

Titanul se îmbină perfect cu o nouă margine conturată și este sudat pe o carcasă internă de aluminiu obținând astfel o integritate structurală.

Cu cât este mai ușor iPhone 15 Pro?

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale folosirii titanului este reducerea semnificativă a greutății. iPhone 15 Pro, care înlocuiește iPhone 14 Pro, este acum mai ușor cu 19 grame, cântărind doar 187 de grame în comparație cu predecesorul său ce avea 206 grame.

Iphone 15 Pro din titan

Mai mult, iPhone 15 Pro Max, varianta mai mare, beneficiază și el de o reducere a greutății cu 8%, ajungând acum la un total de 221 de grame, în scădere față de cele 240 de grame ale vechiului iPhone 14 Pro Max.

Această reducere a greutății se traduce printr-o experiență mai confortabilă pentru utilizatori. Apple subliniază că utilizatorii vor observa imediat diferența „în momentul în care îl vor ridica”.

În timp ce modelele de bază, iPhone 15 și iPhone 15 Plus, mențin specificații similare privind greutatea, datorită utilizării în continue a aluminiului și sticlei, seria Pro stabilește un nou standard în designul smartphone-urilor.

Share.
Avatar of Catalin

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.