Free cookie consent management tool by TermsFeed

Compania Apple este mai mult decât pregătită pentru evenimentul care urmează să aibă loc în scurt timp. Datorită zvonurilor, deja suntem informați într-o mare parte în legătură cu ce urmează să se lanseze. Cu toate acestea, pe lângă seria iPhone 15, Apple va introduce și alte produse noi.

Vezi ultimele detalii despre:

Când are loc Apple Wonderlust 2023?

Evenimentul Apple Wonderlust 2023 va avea loc în această seară și se va desfășura la Teatrul Steve Jobs, California. Pentru utilizatorii curioși din întreaga lume, Apple va transmite în direct prin intermediul site-ului oficial, dar și pe canalul oficial de YouTube. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația și să urmărești transmisiunea live.

Ce dispozitive se vor lansa?

Noua serie iPhone 15 din cadrul evenimentului Apple Wanderlust 2023
Sursa fotografiei: MacRumors

Se așteaptă ca cel mai important moment din cadrul evenimentului să fie noua serie iPhone 15. Au existat deja foarte multe informații despre caracteristicile pe care le vor avea noile telefoane: îmbunătățirea procesorului, a portului de încărcare, schimbarea materialelor pentru carcase și varietatea de culori în care vor fi disponibile. Dar chiar și așa, fanii sunt foarte entuziasmați să vadă pentru prima dată cum arată noua serie.

Pe lângă seria iPhone, se așteaptă ca Apple să actualizeze unele modele sau să continue serii deja lansate. Astfel, odată cu apariția iPhone 15, anticipăm și lansarea unui nou model AirPods Pro. Totodată, viitoarea serie Apple Watch 9 ar putea, de asemenea, să fie dezvăluită în cadrul evenimentelor. Despre aceasta din urmă nu au existat surse autentice care să ofere detalii amănunțite. Odată cu apropierea datei de 12 septembrie, zvonurile despre seria Apple Watch au început și ele să se înmulțească. Chiar dacă nu se va întâmpla ca produsele să fie prezentate azi, compania ar putea oferi unele informații noi, atât despre seria Watch 9, cât și despre alte produse Apple mult așteptate, precum iPad și MacBook.

Dacă sunteți curioși să vedeți cum arată noile produse Apple de anul acesta, urmăriți transmisiunea în direct din această seară. Chiar dacă foarte multe dintre dispozitive au fost deja anticipate și descrise cu lux de amănunte, Apple se pricepe să surprindă publicul cu fiecare eveniment organizat.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.