Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sunt numeroase oportunități de a câștiga venituri suplimentare, și acestea nu se limitează doar la completarea sondajelor sau participarea la diverse jocuri online. Aplicațiile nu sunt utilizate pentru a compensa un salariu, deoarece, în general, ele nu pot furniza o sumă foarte mare de bani. Cu toate acestea, poți folosi aceste aplicații de făcut bani pentru a-ți suplimenta veniturile, dacă sunt utilizate în mod constant.

Ele reprezintă un mod de a face bani ușor, iar acesta este motivul pentru care nici nu pot plăti sume uriașe. Avantajul pe care unele dintre ele îl oferă este acela că sunt ușor de accesat, doar prin intermediul unui smartphone, și că totul se desfășoară din confortul casei tale. Este important să verifici și să încerci cât mai multe aplicații de făcut bani gratis, pentru a vedea care sunt cele mai potrivite pentru tine.

Astfel, iată unele dintre cele mai bune aplicații de făcut bani din acest moment:

Aplicații de sondaje online

Top aplicații de sondaje online

Aplicațiile care te plătesc pentru a răspunde la sondaje online sunt cea mai ușoară cale pentru a-ți mări veniturile. În același timp, trebuie înțeles faptul că sumele nu sunt unele uriașe, însă o activitate constantă te va duce la un rezultat mulțumitor pentru munca depusă. Printre cele mai bune aplicați care plătesc pentru sondaje online sunt:

Exact Panel

Exact Panel reprezintă un grup de utilizatori de internet care iau parte în mod regulat la sondaje de opinie și studii de cercetare de piață. Orice persoană peste 16 ani, rezidentă în România, se poate înscrie pentru a face parte din comunitatea Exact Panel. Nu există un număr de sondaje care trebuie făcut zilnic. De fiecare dată când sun sondaj este disponibil, vei fi anunțat prin intermediul aplicației sau pe adresa de mail. La începutul fiecărui sondaj vei răspunde la câteva întrebări de bază, după care ți se va permite sau nu să începi sondajul plătit.

Recompensele se acordă sub formă de puncte la încheierea fiecărui sondaj. Ulterior, aceste puncte pot fi schimbate cu premii. Poți vizualiza prin cadrul aplicației produsele din care poți alege și numărul de puncte de care ai nevoie pentru fiecare în parte.

GFK

GFK este o companie de cercetare de piață din Germania, aflându-se pe locul 4 în clasamentul mondial al companiilor care se ocupă cu acest domeniu. Specificul acesteia este reprezentat de achiziționarea de alimente și produse de îngrijire. Tot ce ai de făcut este să scanezi bonul de cumpărături și produsele achiziționate. Compania are un catalog cu o gamă largă de recompense din care poți alege, odată ce ai acumulat punctele necesare.

Mobrog

Mobrog se află printre liderii de piață recunoscuți în domeniul sondajelor online. Aplicația oferă în mod direct bani, și nu produse sau puncte care pot fi convertite ulterior. Pentru fiecare sondaj la care răspunzi, primești între 2 și 15 LEI. La începutul fiecărui sondaj, ți se va specifica suma pe care o vei primi, dar și timpul aproximativ pe care îl vei petrece completând sondajul. Poți alege la ce sondaje să răspunzi și le poți omite fără probleme pe celelalte. Astfel, Mobrog reprezintă una dintre aplicațiile de făcut bani de încredere, pe care te poți baza pentru a face bani în plus.

Aplicații în care poți face bani jucându-te

Cazino365

Cazino365 este una dintre aplicațiile de făcut bani, fără a fi nevoie să investești. Prin intermediul platformei poți accesa cele mai noi și populare sloturi, însă principala caracteristică este reprezentată de bonusuri.

Cazino365

Aplicația, disponibilă atât pe iOS cât și pe Android, oferă coduri promoționale pentru diferite cazinouri, de care te poți folosi pentru a beneficia de rotiri gratuite la diferite jocuri și extra bonusuri, fără depunere. În plus, în cadrul aplicației poți îndeplini anumite sarcini zilnice pentru a aduna bănuți, cum este Roata Norocului. În fiecare zi ai parte de o rotire gratuită, unde poți câștiga între 100 și 3000 de bănuți, sau marele jackpot. Mai apoi, acei bănuți se pot converti în rotiri la diferite cazinouri sau în sume de bani.

Bingo Cash

Bingo Cash
Sursa fotografiei: The Smart Wallet

Aplicația populară de joc Bingo Cash transformă bingo-ul clasic într-un joc de viteză și abilitate. Fiecare rundă durează aproximativ 2 minute, unde poți câștiga recompense reale și premii în bani. Aceasta este una dintre acele aplicații care fac bani, dar care sunt privite cu scepticism. Cu toate acestea, este posibil să faci bani reali utilizând Bingo Cash. Trebuie totuși menționat că pentru a câștiga sume mari, este necesar să investești foarte mult timp sau bani. Pentru bani mai puțini, însă, nu trebuie să investești, ci doar să te distrezi jucând. Jucătorii consideră această aplicație de făcut bani pe telefon autentică, distractivă și captivantă.

Solitaire Cash

Continuând în aceeași manieră, este de înțeles că aplicațiile de jocuri care îți pot aduce un venit sunt asociate cu acele jocuri prin intermediul cărora se câștigă banii în mod normal. Astfel, ajungem la un joc cu cărți.

Prin această aplicație de jocuri bine evaluată pentru Android și iOS vei întâlni jucători de solitaire de abilitate similară. Toată lumea primește același pachet de cărți, iar cei trei jucători care vor avea cele mai multe puncte la final câștigă.

Aplicații care te plătesc pentru serviciile tale

Fiverr

Aplicații care te plătesc pentru serviciile tale - Fiverr

Fiverr este o piață de freelancing care include oferte în peste 200 de categorii, cum ar fi programare, video și animație. Mai întâi, este nevoie să îți creezi un cont, apoi îți poți seta profilul ca vânzător. Postează serviciul pe care îl oferi, incluzând tarifele pe care le percepi și o descriere cât mai detaliată a activităților de care te ocupi. Prețurile variază de la 5 dolari până la 995 de dolari. Clienții, cunoscuți sub numele de cumpărători, pot da clic și plasa comenzi. Vei fi plătit odată ce finalizați sarcina. Fiverr atribuie niveluri vânzătorilor în funcție de performanță. Pe măsură ce avansați pe fiecare treaptă, veți putea beneficia de mai multe „opțiuni suplimentare”, cum ar fi un timp de livrare mai rapid.

Shutterstock

Shutterstock este o platformă de făcut bani foarte ușor de utilizat. Aceasta constă în încărcarea de poze pe care le poți vinde. Trebuie să începi prin crearea unui cont. După aceea, pe rând, vei încărca fotografiile realizate de tine pe care vrei să le vinzi. De fiecare dată când cineva va dori să folosească una dintre creațiile tale, va fi percepută o taxă standard impusă de aplicație, iar banii ți se vor atribui.

O altă modalitate de a câștiga bani se leagă în mod direct și ironic de cheltuirea acestora. În acest sens, aplicațiile de cashback sunt primele despre care trebuie să vorbim. În ultima vreme, s-au dezvoltat foarte multe aplicații de acest tip, care practic îți oferă bani gratuit, doar pentru a urmări cheltuielile pe care le faci în mod obișnuit.

Aplicații de făcut bani de tip cashback

Aplicații de făcut bani de tip cashback

Tipli

Tipli este platforma care îți dă bani înapoi din cumpărăturile efectuate și sute de cupoane de reducere gratuit. În funcție de magazinul din care alegi să faci cumpărăturile, aplicația îți oferă o anumită parte din bani înapoi. În plus, platforma oferă 30 de lei pentru a efectua cumpărăturile atunci când te înregistrezi.

SPOT the mall

Această aplicație transformă fiecare vizită la mall într-o experiență unică, unde fiecare sesiune de cumpărături este răsplătită. Cu punctele de loialitate pe care le aduni, poți debloca beneficii și surprize, precum reduceri la magazinele preferate, premii speciale, cadouri și vouchere la magazinele partenere. Această aplicație este valabilă pentru mall-urile din portofoliul NEPI Rockcastle din România. Verifică dacă mall-ul pe care îl frecventezi se află pe listă și începe să câștigi bani din cumpărături.

Aplicații de făcut bani prin livrarea de mâncare și alimente

Aplicații de făcut bani prin livrarea de mâncare și alimente

Tazz și Glovo

Tazz și Glovo sunt două aplicații din acest domeniu care s-au făcut remarcate în România. Aplicația este ușor de utilizat, iar avantajul este că tu alegi cât timp aloci pentru aceste servicii. Câștigurile sunt direct proporționale cu efortul depus și numărul de comenzi livrate. Pe lângă acestea, se mai adaugă diferite bonusuri și bacșiș. Plata pentru fiecare comandă se calculează în funcție de tariful de ridicare, tariful de livrare sau tariful per numărul de kilometri.

Persoanele care vor să-și multiplice câștigurile, pot face acest lucru prin preluarea comenzilor în orele de vârf, poziționarea în zonele centrale sau în mall-uri, unde șansele pentru comenzi sunt mult mai mari, prin seriozitate și atitudine pozitivă.  

Aplicații de făcut bani prin transportul persoanelor

Aplicații de făcut bani prin transportul persoanelor

Bolt și Uber

Acestea sunt cele mai populare aplicații de făcut bani în plus, prin intermediul curselor. Cu milioane de utilizări, acestea vă plătesc pentru a conduce persoanele din apropiere la destinația la care doresc să ajungă. Câștigurile variază în funcție de oraș, de orele la care cursa se efectuează și de cât de aglomerat este traficul. Aplicațiile de acest tip oferă siguranță atât pentru șoferi, cât și pentru clienți, sunt foarte exacte și oferă un program de lucru flexibil.

Aplicații care te plătesc pentru a face mișcare

Aplicații care te plătesc pentru a face mișcare

Sweatcoin

Sweatcoin, aplicația care transformă pașii zilnici în monede digitale, este o modalitate excelentă de a câștiga bani suplimentari. Dezvoltatorii Sweatcoin au planuri de a transforma Sweatcoin într-o criptomonedă pe care să o poți schimba cu alte monede digitale, precum Bitcoin. Între timp, puteți schimba sweatcoin-urile pentru produse, carduri cadou și chiar vouchere PayPal, bani reali pe care îi puteți cheltui aproape oriunde.

Aplicații de făcut bani prin vânzarea lucrurilor personale

Aplicații de făcut bani prin vânzarea lucrurilor personale

Multe persoane câștigă bani rapid vânzând lucruri în timpul liber. Iată cele mai bune aplicații pentru a lista și a vinde articole local și online.

Cele mai cunoscute platforme de la noi sunt acelea unde poți vinde obiecte din orice tip de categorie, fără a te îngrijora în privința comisioanelor. Cele mai cunoscute platforme de la noi sunt OLX, Publi24, Okazii, Catawiki și multe altele.

OLX

OLX este una dintre cele mai populare aplicații de făcut bani din România. Este simplu de folosit, iar majoritatea anunțurilor sunt gratuite. Există și anumite anunțuri care percep o taxă, cum sunt cele imobiliare. Odată cu trecerea timpului, platforma s-a dezvoltat, iar în acest moment beneficiază de un serviciu de expediere foarte ușor, rapid și cu verificare la livrare.

Publi24

Funcționând după aceleași principii, Publi24 este, de asemenea, locul în care îți poți vinde lucrurile de care nu mai ai nevoie. Un avantaj pe care îl are Publi24 este acela că transportul este gratuit. Bineînțeles, ca și cumpărător, va trebui să aștepți puțin pentru a beneficia de această oportunitate, deoarece prioritate au cei care plătesc pentru livrare. Astfel, prin acest beneficiu, Publi24 atrage un număr mare de vizitatori, sporind șansele ca anunțul tău să fie observat.

Vinted

Vinted este aplicația prin care oferi o a doua viață hainelor tale. Articolele se încarcă foarte ușor, iar aplicația oferă foarte multe instrumente de care te poți folosi. Poți discuta în privat cu posibilii cumpărători, poți negocia prețul și îți poți vinde articolele atât în țară, cât și în afară. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să împachetezi produsul și să-l expediezi. Costul expediției este plătit de către cumpărător. Acesta alege totodată și firma de curierat prin care se va face livrarea. Cele mai ușoare și rapide opțiuni sunt Sameday și Cargus. Coletul se lasă într-unul din punctele de ridicare aferente, iar eticheta este tipărită automat de curier. După ce comanda ajunge la cumpărător, banii vor intra automat în contul din aplicație, după care pot fi imediat retrași în contul tău bancar.

Aplicații de făcut bani prin utilizarea spațiului tău

Aplicații de făcut bani prin utilizarea spațiului tău

Airbnb

Airbnb este una dintre cele mai cunoscute platforme care a perturbat întreaga industrie hotelieră. Dacă deții o cameră suplimentară și nu te deranjează să întâlnești o serie de oaspeți, este o modalitate fantastică de a-ți suplini cheltuielile. Tarifele depind de concurența locală și de cât de vizitată este zona în care se regăsește locuința/camera disponibilă.

Booking

Booking este platforma de care te poți folosi pentru câștiguri suplimentare. Dacă dispui de un apartament/locuință neutilizată, tot ce trebuie să faci este să te înscrii în comunitatea Booking, să introduci detalii și fotografii cu locația pe care vrei să o închiriezi și să-ți întâmpini vizitatorii. Aplicația funcționează excelent și din perspectiva de client. Aceasta te informează în legătură cu toate facilitățile la care urmează să ai acces, poți comunica simplu și rapid cu gazda ta și poți alege să anulezi gratuit o rezervare într-un anumit interval de timp. Aplicația funcționează foarte bine de ambele părți, este foarte populară și în același timp foarte sigură. 

Aplicații de făcut bani prin intermediul social media

Aplicații de făcut bani prin intermediul social media

X (Twitter)

Aplicația X (Twitter) nu plătește efectiv pentru postările tale sau pentru conținutul pe care îl publici, însă te poate ajuta pentru a dezvolta o audiență. Într-un timp scurt, poți face un salt uriaș, de la 0 la zeci de mii de urmăritori. În acest fel îți poți construi o afacere online și poți începe să câștigi sute de mii de dolari ca rezultat.

TikTok

Spre deosebire de Twitter, TikTok chiar plătește creatorii care publică videoclipuri virale creative. Creatorii de conținut de calitate se pot asocia cu diferite branduri care plătesc pentru a vorbi despre un produs sau pentru a-l recomanda. Acesta este principalul mod prin care poți să beneficiezi de câștiguri destul de mari. Pentru sume mai mici, majoritatea utilizatorilor reduc acest procedeu la modul de Live al aplicației. Aceștia interacționează în mod direct cu publicul, care le poate oferi cadouri. Aceste cadouri reprezintă de fapt diferite sume de bani, iar cel mai scumpe dintre ele pot ajunge și la valoarea de 370 de dolari.

Instagram

Instagram este platforma online despre care se spune că poate aduce cei mai mulți bani în momentul actual. Cu cât lista ta de urmăritori este mai mare, cât mai multe branduri vor dori să colaboreze cu tine. Reclamele de acest gen sunt foarte bine plătite, însă acest lucru depinde foarte mult de influența pe care o exerciți asupra oamenilor care te urmăresc.

Orice platformă de social media îți poate aduce bani cu opțiunea de parteneriat, însă pentru acest lucru este nevoie să activezi în mediul online cu un conținut de calitate. Aceasta este cheia de a atrage publicul, oamenii fiind următorul factor de maximă importanță. Cu cât mai mulți oameni te urmăresc și apreciază, cu atât este mai probabil să-i influențezi în a achiziționa un anumit produs pe care tu îl recomanzi. De aici și denumirea de influencer, jobul care activează din ce în ce mai mult pe piață.

Revolut – o abordare diferită de făcut bani

Revolut este alternativa bancară digitală care te ajută să îți controlezi mai bine banii. Îți poți deschide un cont curent în câteva secunde, direct în aplicație, poți cheltui bani oriunde în lume și poți face transferuri la cursul de schimb interbancar, fără taxe sau comisioane ascunse. Pe lângă acest lucru, există și modalități de a-ți crește veniturile cu Revolut.

Revolut - o abordare diferită de făcut bani

Una dintre cele mai eficiente modalități de a face acest lucru este să inviți prietenii să se alăture aplicației și să comande o carte fizică.

Această metodă se realizează foarte simplu: pur și simplu partajezi link-ul tău de referință unic disponibil în aplicație. Când prietenul tău se înregistrează folosind link-ul tău de referință și comandă o carte fizică, atât tu, cât și el veți câștiga un bonus de aproximativ 40-50 de dolari fiecare. Suma exactă poate varia în funcție de regiune și de promoția disponibilă în acel moment.

Există mai multe beneficii în a invita prietenii să folosească Revolut. În afară de câștigarea de bani bonus, atât tu, cât și prietenii tăi veți beneficia și de alte avantaje, cum ar fi zero taxe pentru schimburi valutare, transferurile internaționale gratuite și ratele de schimb excelente. În plus, persoanele cu care partajezi link-ul vor avea acces la numeroasele funcționalități ale aplicației, inclusiv investițiile în criptomonede.

În afara programului de referință, există și alte modalități potențiale de a câștiga bani.

De exemplu, aplicația are o secțiune de investiții în care poți cumpăra, vinde și trimite monede digitale fără comisioane ascunse. Cu toate acestea, este important de menționat că investiția vine cu riscuri, și ar trebui să faci cercetări și să investești doar suma pe care îți poți permite să o pierzi.

Top aplicații de făcut bani în străinătate

O sferă foarte largă aplicații de făcut bani există și în străinătate. Acest tip de platforme sunt extrem de populare în alte țări, oferind oportunități nelimitate atât cetățenilor, cât și persoanelor care locuiesc temporar în țara respectivă.

Printre cele mai populare se numără aplicațiile de făcut bani prin intermediul sondajelor de opinie, vânzarea online, găzduirea persoanelor, livrarea de mâncare sau alte sarcini pe care le poți îndeplini pentru a câștiga bani suplimentari.

Iată care sunt cele mai populare aplicații de făcut bani în străinătate:

Swagbucks

Swagbucks este o platformă înființată pentru sondajele online. Aplicația este una de lungă durată, care a plătit sute de milioane de dolari utilizatorilor de-a lungul anilor pentru opiniile acestora.

InboxDollars

Cele mai multe sondaje InboxDollars plătesc între 0,50 și 5 dolari. De asemenea, puteți câștiga bani vizionând videoclipuri, cumpărând sau completând oferte prin intermediul aplicației.

Survey Junkie

Survey Junkie este una dintre cele mai bune aplicații de făcut bani PayPal. Prin intermediul ei, poți experimenta cum este să fii un influencer, exprimându-ți opinia către sute de mărci partenere. La bază, aplicația este tot una de sondaje, cu peste 3 milioane de membri, care oferă carduri cadou la branduri populare și retrageri în numerar prin PayPal.

Toluna Influencers

Aplicația Toluna Influencers te plătește pentru a-ți exprima părerea și a lăsa feedback despre mărcile de top. Cele mai bine plătite sondaje pot oferi până la 15 dolari, care se pot converti în carduri cadou sau bani retrași prin PayPal.

Rewarded Play (Android)

Rewarded Play este aplicația ideală pentru jocuri precum Solitaire, Mahjong, Wheel of Fortune, Yahtzee și altele. Pe măsură ce joci, îți puteți alege recompensele și vei obține cardurile cadou în decurs de 48 de ore.

Mistplay (Android)

Mistplay este o aplicație populară (peste 10 milioane de descărcări) care vă recompensează pentru descoperirea și testarea de noi jocuri pe telefon. (disponibilă doar pentru Android)

Fundrise

Fundrise oferă perspective pe termen lung și dividende trimestriale constante. Cu doar 10 dolari, poți începe să-ți construiești un portofoliu de imobiliare comerciale și să câștigi primii bani.

TaskRabbit 

TaskRabbit este una dintre cele mai mari platforme din străinătate prin care îți poți suplimenta veniturile. Poți începe prin a-ți crea un profil specializat, în care să descrii toate operațiunile pe care le poți realiza. Spre exemplu servicii de curățenie, comisioane locale, asamblarea mobilei sau chiar ajutor temporar pentru diverse activități. Tarifele variază în funcție de serviciul pe care îl furnizezi.

MobileXpression

MobileXpression este un panou de cercetare a pieței care vă plătește pentru datele de pe telefonul mobil. După ce descărcați aplicația, aceasta înregistrează și analizează obiceiurile tale. Pentru acest lucru vei câștiga credite săptămânale care pot fi schimbate în carduri cadou la branduri populare. Alte aplicații asemănătoare sunt: Nielsen Computer & Mobile Panel, Pogo și Honeygain

Fetch Rewards

Aplicația Fetch Rewards este una extrem de ușor de folosit. Punctele se câștigă prin fotografierea chitanțelor de la cumpărăturile de la supermarket, pe care le poți schimba mai apoi în carduri cadou.

Upside

Aplicația Upside este una din aplicațiile de făcut bani care se concentrează mai mult pe alimentarea cu carburant. Upside plătește până la 25 de cenți la fiecare 4 litri de combustibili, iar tu nu trebuie să faci nimic mai mult decât să anunți aplicația unde urmează să alimentezi și ce card de credit folosești. Sunt disponibile mai multe mărci, precum Shell, BP, Exxon și Sunoco.

Marble

Marble este primul și singurul program care oferă recompense pentru asigurări. Marble permite să sincronizezi polițele pentru locuință, chirii și automobile într-un singur panou de control, care mai apoi plătește până la 5% cashback din primele tale.

Ibotta

Ibotta este aplicația de făcut bani care se utilizează pentru a verifica cashback-ul suplimentar la cumpărăturile de la supermarket. Utilizatorii care folosesc aplicația în fiecare lună câștigă peste 130 de dolari pe an, iar banii se pot retrage sub formă de carduri cadou sau numerar prin PayPal.

Instacart

Instacart se încadrează în topul de aplicații de făcut bani prin efectuarea cumpărăturilor și livrarea acestora. Programul este unul flexibil și te poți bucura de plăți săptămânale.

Rover și Wag

Rover și Wag sunt două aplicații de făcut bani foarte populare. Ele îți permit să câștigi bani în plus pentru a plimba câini.

Cashwalk

Cashwalk, după cum îi spune și numele, transformă activitatea de mers pe jos în carduri cadou, iar utilizatorii cei mai activi câștigă 5 dolari la fiecare 3 săptămâni sau în jur de 85 de dolari pe an. Cu toate acestea, din păcate, aplicația este disponibilă doar în SUA. Alte aplicații de făcut bani asemănătoare sunt Miles și Sweatcoin.

În concluzie, există foarte multe aplicații de făcut bani. Majoritatea nu necesită investiții de bani, deci singurul lucru de care ai nevoie este timpul. Poți alege aplicațiile prin intermediul cărora să efectuezi anumite sarcini, aplicațiile de sondaje de opinie sau pur și simplu aplicații de făcut bani care monitorizează anumite dispozitive pe care le folosești. De asemenea, foarte important este să verificați în ce țări sau regiuni activează anumite aplicații, pentru a vă asigura că întregul proces este unul corect și legal din toate punctele de vedere. Află care este cea mai potrivită pentru tine și începe chiar azi să-ți crești veniturile lunare.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Un comentariu

  1. Avatar of Mihai

    Inca nu este timpul pentru astfel de aplicatii atat timp cat majoritatea populatiei sta destul de prost cu tehnologia… Sunt persoane care prefera sa faca un credit la banca sau la tot felul de ifn-uri sau sa mearga la amanet pentru ca asta au invatat… Cred ca e cam prea devreme pentru genul asta de aplicatii…

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.