Free cookie consent management tool by TermsFeed

Când apare House of the Dragon Sezonul 2? Poate că mai e mult până atunci, dar există deja discuții despre acesta și circulă informații în mediul online care cresc entuziasmul pentru ceea ce ne așteaptă în viitorul serialului.

Dacă nu sunteți familiarizați cu Game of Thrones la fel de mult ca alți telespectatori și fani, e bine să știți că Sezonul 1 din House of the Dragon se bazează pe cartea Fire & Blood. Evenimentele se petrec cu aproximativ 200 de ani înainte de cele din Game of Thrones și cu 172 de ani înainte de nașterea lui Daenerys Targaryen.

Va exista un sezon 2 al House of the Dragon?

La data scrierii acestui articol, 24 august 2022, nu știm încă dacă House of the Dragon va avea un al doilea sezon, dar acest lucru s-ar putea schimba în curând. Casey Bloys, șeful de conținut al HBO, a făcut câteva comentarii pentru The Hollywood Reporter care sugerează că o confirmare în acest sens o vom putea primi în curând.

„În mod obișnuit, îmi place să am o abordare vorbesc despre cum ar putea arăta un al doilea sezon și despre scenarii. Dar avem tendința de a ne plăcea să vedem cum se comportă un serial„, a declarat Bloys. „Acestea fiind spuse, există o șansă destul de mare ca House of the Dragon să primească un sezon doi. Dar tindem să ne placă să acordăm ceva timp lucrurilor.”

THR a mai relatat că HBO este „pregătit să dea undă verde unui al doilea sezon din House of the Dragon foarte repede după debutul său, dacă audiențele sunt suficient de mari”. Și s-ar putea foarte bine să fie așa. Episodul 1 din „House of the Dragon” a atras aproape 10 milioane de telespectatori, fiind cea mai mare premieră din istoria HBO.

Când se preconizează că va fi lansat House of the Dragon sezonul 2? Care este data lansării?

Așteptăm cu toții cu nerăbdare cel de-al doilea sezon din House of the Dragon, dar, din păcate, nu avem cum să știm cu siguranță când va sosi. Ne vom face o idee mai clară după ce va fi confirmat și când va începe oficial producția sezonului 2. Până atunci, nu putem decât să speculăm cu privire la momentul în care ar putea avea loc premiera. Așadar așteptăm și vedem. Între timp, ne vom asigura că vom actualiza acest articol cu orice informații noi care apar.

În ceea ce privește programările și durata filmărilor, sezonul 1 din House of the Dragon a început să fie filmat în aprilie 2021 și s-a încheiat în februarie 2022. Apoi a fost difuzat 6 luni mai târziu, în august 2022. Astfel, când va începe producția celui de-al doilea sezon, am putea anticipa o dată apropiată de cea oficială a lansării acestuia.

Ce se va întâmpla în sezonul 2 din House of the Dragon?

Vor exista mai multe informații despre sezonul 2 după ce vom afla cum se termină sezonul 1. Sezonul 1 al serialului este format din 10 episoade acoperă mai mulți ani din poveste înainte ca Emma D’Arcy și Olivia Cooke să le înlocuiască pe Milly Alcock și Emily Carey în rolul versiunilor mai în vârstă ale Prințesei Rhaenyra și Alicent Hightower la jumătatea sezonului. Cu toate acestea, deși sezonul 2 va urma, în general, povestea din Fire & Blood, unele detalii din carte pot fi diferite.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.