HBO Max, care se va lansa in Romania în 2022, a anunțat numărul total de abonați. Platforma video, care a luat amploare cu Dune și The Matrix Resurrections , care au fost lansate anul trecut și distribuite simultan pe HBO Max, a intrat foarte puternic în 2022.

HBO Max ajunge la 73,8 milioane de abonați în total

HBO Max, care a fost pus la dispoziție în 6 țări europene diferite, inclusiv Suedia, Danemarca și Spania, în octombrie anul trecut, își va începe operațiunile în 21 de noi regiuni, inclusiv Romania, în 2022 . Numărul total de abonați ai platformei, care găzduiește conținut popular precum The Shining, Harry Potter, Dunkirk și The Matrix Resurrections, a fost anunțat oficial.

Potrivit cifrelor oficiale publicate de AT&T, compania umbrelă a lui HBO, HBO Max a ajuns la 73,8 milioane de abonați în total. Potrivit mesajului de felicitare transmis de CEO-ul Time Warner Jason Kilar pe contul său de socializare, HBO Max a reușit să ajungă la 46,8 milioane de abonați în Statele Unite și la 27 de milioane pe piața europeană cu efectul unor noi piețe .

Abonații HBO Max pe ani:

  • 2018: 52,4 milioane
  • 2019: 54,7 milioane
  • 2020: 60,6 milioane
  • 2021: 73,8 milioane.

HBO Max a luat un mare avânt cu Resurrections, ultimul film din seria Matrix, care a fost lansat atât în ​​cinematografe, cât și pe platforma de streaming video anul trecut, și cu Dune , bazat pe celebrul roman al lui Frank Herbert . În plus, cel de-al treilea sezon al aclamatului serial al platformei Succession a atras o mare atenție din partea publicului.

Deci, ce părere aveți despre numărul de abonați pe care HBO Max i-a prins în 2021? Nu uitați să ne împărtășiți opiniile dvs. în secțiunea de comentarii.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.