Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sony a anunțat oficial jocurile gratuite din februarie pentru abonații PlayStation Plus și există trei jocuri disponibile pentru luna aceasta. Jocurile care vor fi acordate abonaților Plus; Vor fi EA Sports UFC 4, Planet Coaster: Console Edition și Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure. Toate cele trei jocuri vor întâlni jucătorii cu actualizarea care va veni pe PlayStation Store începând cu 1 februarie 2022.

Cel mai remarcabil joc al lunii: EA Sports UFC 4

EA Sports UFC 4 a fost lansat pentru prima dată în 2020 și iese în evidență ca ultimul joc din seria MMA a EA Games. Planet Coaster: Console Edition este o producție care vă permite să creați parcul de distracții visat și a fost lansat pentru prima dată pentru PC în 2016.

Ultimul pe listă este Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure. Tiny Tina’s Assault, atrage atenția ca o lansare de sine stătătoare a modului co-op din Borderlands 2. Tiny Tina’s Wonderlands, versiunea completă a jocului, se va întâlni cu jucătorii în martie 2022.

Jocuri pentru PS Plus ce vor fi lansate în februarie 2022

  • EA Sports UFC 4 — PS4
  • Planet Coaster: Ediția pentru consolă – PS5
  • Asaltul lui Tiny Tina asupra Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure — PS4

Cu doar câteva zile până la sfârșitul lunii ianuarie, vă recomandăm să nu uitați să adăugați jocurile PS Plus din această lună în biblioteca dumneavoastră. Persona 5 Strikers, Dirt 5 și Deep Rock Galactic vor fi eliminate din sistemul PS Plus începând cu 1 februarie 2022.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.