Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pe lângă unele îmbunătățiri ale barei de activități, aplicații Notepad și Media Player reproiectate, Microsoft intenționează să lanseze o previzualizare publică a suportului foarte așteptat pentru aplicațiile Android pentru Windows 11 luna viitoare. Iată detaliile…

Windows 11 va primi suport pentru Android

Managerul Windows de la Microsoft, Panos Panay, a subliniat modificările care vor fi făcute în Windows 11 într-o postare pe blog astăzi. Se așteaptă că această actualizare va prezenta cele mai mari pachete de îmbunătățiri și inovații pe care le-a primit noul sistem de la lansare.

Suportul așteptat pentru Android din Windows 11 este aproape!

De asemenea, va aduce îmbunătățiri în bara de activități, abilitatea de a dezactiva și activa sunetul și, eventual, abilitatea de a afișa un ceas pe monitoarele secundare. Niciuna dintre acestea nu era disponibilă când a fost introdus Windows 11. Cu toate acestea, Microsoft încearcă să îmbunătățească și mai mult bara de activități pentru a aduce înapoi funcționalitățile lipsă, cum ar fi drag and drop.

În plus, noua versiune de Windows 11, care urmează să fie lansată luna viitoare, va include widgetul meteo care revine în bara de activități, pe care Microsoft a început să o testeze luna trecută. De asemenea, compania reproiectează aplicațiile Notepad și Media Player. Se spune că ambele vor avea setări detaliate pentru modul întunecat și design.

Apariția unor astfel de inovații este considerată un pas pozitiv. Dar principala așteptare va fi suportul pentru aplicațiile Android. Desigur, Panay afirmă că aceasta va fi o previzualizare publică și va fi încă în versiune beta atunci când funcția va deveni disponibilă pe scară largă luna viitoare.

Microsoft a început să testeze aplicațiile Android pe Windows 11 cu testere în octombrie. Această caracteristică vă permite să instalați un număr limitat de aplicații din Appstore-ul Amazon. Desigur, există diverse soluții pentru a face Magazinul Google Play să funcționeze pe Windows 11. Dar compania nu susține oficial acest lucru.

Panos Panay a împărtășit și diverse statistici despre cât de important a devenit Windows în ultimii ani. Windows 10 și Windows 11 rulează acum pe 1,4 miliarde de dispozitive. În plus, piața PC-urilor a cunoscut și o creștere puternică pe tot parcursul pandemiei. De asemenea, conform raportului, compania a înregistrat o creștere de 6 ori a numărului de persoane care folosesc aplicații precum Cisco WebEx, Slack, Microsoft Teams și Zoom.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.