Free cookie consent management tool by TermsFeed

După succesul uimitor al filmului original din 2016, Moana se pregătește să cucerească din nou inimile publicului cu o nouă aventură pe ocean. Detaliile despre intriga filmului sunt încă învăluite în mister, dar primele indicii ne sugerează o poveste captivantă care va explora noi tărâmuri din Pacificul de Sud. Tot ce știm până la momentul actual este că Moana și prietenul ei demigod, Maui se vor întoarce pe micile ecrane mult mai devreme decât ne-am fi așteptat.

În anul 2020, Disney a anunțat că lucrează la un serial bazat pe povestea animației Moana, însă de atunci nu am avut prea multe știri legate de acest subiect. 3 ani mai târziu, în 2023, Disney și Dwayne Johnson au anunțat că lucrează la un remake al filmului original Moana, o știre care ia surprins pe toți deoarece nu trecuse atât de mult timp de când prima animație fusese lansată. Iar anul acesta la începutul lunii februarie, Bob Iger, CEO la Disney, a anunțat că vom avea parte de continuarea mult iubitei animații Moana, veste care a bucurat toți fanii.

Ieri a fost lansat și un teaser, în care, la sfârșit apare și data oficială de lansare pentru Moana 2. Continuarea filmului, ce a captivat inimile publicului, va apărea anul acesta pe 27 noiembrie, în aceeași zi cu Wicked, film ce le are ca protagoniste pe Ariana Grande și Cynthia Erivo. Moana 2 va avea distribuția originală, inclusiv Auli’i Cravalho în rolul lui Moana și Dwayne Johnson ca Maui. Alături de ei se vor alătura noi actori talentați, care vor da viață personajelor din poveste. Acest film, la data lansării va fi disponibil doar în cinematografe, însă ne așteptăm ca în timp, să apară și pe platforma de streaming Disney+.

Moana 2 promite să fie o aventură captivantă care, fără îndoaială, va încânta fanii de pretutindeni. Continuând povestea curajoasei Moana și a semizeului Maui, acest nou capitol aduce cu sine provocări noi, peisaje spectaculoase ale Oceaniei și ne va reaminti cât de importante sunt puterea curajului, puterea prieteniei și legăturile cu strămoșii noștri.

Share.
Avatar of Lorena Alexandra

Pasionată de inovație și creativitate în domeniul tehnologiei, am absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică. Sunt o persoană extrem de motivată și perseverentă, cu o dorință constantă de a învăța lucruri noi.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.