Free cookie consent management tool by TermsFeed

După mai bine de 10 ani de dezvoltare, mult așteptatul film Wicked este pe cale să apară. Acesta este o adaptare cinematografică a musicalului cu același nume, care a debutat pe Broadway în anul 2004.

Atât musicalul, cât și filmul sunt bazate pe romanul din 1995 al lui Gregory Maguire, Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West. Acesta relatează povestea Vrăjitoarei Malefice din Vest și a Vrăjitoarei Bune pe nume Glinda, înainte ca Dorothy Gale din Vrăjitorul din Oz să-și facă apariția. Acțiunea le prezintă pe cele două vrăjitoare în perioada studiilor, unde cunosc împreună prietenia și își perfecționează magia.

În noiembrie 2021 s-a anunțat că Cynthia Erivo și Ariana Grande au obținut rolurile principale interpretate de Menzel și Chenoweth pe Broadway, iar acum primul trailer pentru filmul Wicked a fost prezentat duminică, pe data de 11 februarie, la Super Bowl.

Astfel, fanii care s-au uitat la Super Bowl 2024 au avut parte de o surpriză în timpul uneia dintre pauze. După mai mult de un an de la începerea filmărilor, primul trailer pentru filmul Wicked a fost dezvăluit.

Trailerul de un minut prezintă prima întâlnire ale celor două vrăjitoare, dar și fragmente din piesa „Defying Gravity”, alături de apariția lui Jonathan Bailey din Bridgerton, care interpretează rolul lui Fiyero.

Filmările au fost realizate pe parcursul unui an în Marea Britanie și îi include în distribuție pe Jeff Goldblum, Michelle Yeoh, Ethan Slater și Bowen Yang. Inițial, filmul a fost programat să aibă premiera în luna decembrie a anului 2019, însă proiectul a fost amânat. Acum, producția urmează să fie lansată în două părți, prima la finalul acestui an, iar cea de-a doua în 2025.

Cântecele din musicalul original vor fi incluse, de asemenea, însă pe lângă acestea, compozitorul filmului a declarat că vor mai fi prezente cel puțin alte două cântece noi. Ne așteptăm la o performanță fără egal din partea celor două Vrăjitoare, după ce Cynthia Erivo a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat la înregistrări.

Prin urmare, cu Jon M. Chu la conducere și o distribuție de top formată din Ariana Grande și Cynthia Erivo în rolurile principale, fanii de pretutindeni sunt entuziasmați să vadă această poveste clasică transpusă într-o nouă adaptare cinematografică.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.