Free cookie consent management tool by TermsFeed

Data de lansare pentru Spider-Man: Across the Spider-Verse în format digital a fost confirmată în sfârșit. Mult așteptata continuare a peliculei Spider-Man: Into the Spider-Verse din 2018 a fost lansată anul acesta în cinematografe. Acum, fanii vor avea ocazia să trăiască din nou această ecranizare în confortul propriei case, deoarece începând cu luna august filmul se va digitaliza.

Acesta va fi disponibil pe platformele digitale, cum sunt Prime Video, iTunes și Microsoft Store în Marea Britanie, începând de marți, 8 august.

Ce se întâmplă în Spider-Man: Across the Spider-Verse?

În animația Spider-Man: Across the Spider-Verse Pământul are diferite dimensiuni. Printre acestea, există  Pământul-65, unde căpitanul de poliție George Stacy nu știe că fiica sa, Gwen Stacy, este Spider-Woman și există Pământul-1610 în care trăiește Miles Morales.

Miles se confruntă cu Spot, un savant al cărui trup a fost fuzionat cu portaluri în urma unui accident. Atunci când Gwen trebuie să afle informații despre Spot, aceasta îl urmărește în secret în lumea lui Miles. Cei doi se reîntâlnesc, iar protagonistul decide că nu o va mai pierde și a doua oară.

Astfel, Miles trece printr-un portal în timp ce o urmărește pe Gwen și ajunge într-o lume plină de supereroi, toți întruchipându-l pe Spider-Man. Miles se alătură grupului pentru a-l învinge pe Spot, care devine din ce în ce mai puternic. Cu toate acestea, opiniile controversate dintre Miles și șeful grupului, Miguel O’Hara, duc la adevărata luptă, care se dă atât între membrii grupării, cât și în interiorul lui Miles.

Miles and Gwen
Sursa fotografiei: Vulture

Când apare Spider-Man: Across the Spider-Verse pe Netflix?

Deși această dată nu este la fel de precisă ca cealaltă, se presupune că în iarnă filmul va putea fi urmărit pe celebra platformă de streaming.

Animația este așteptată pe Netflix înainte de sfârșitul anului, cel mai probabil în luna noiembrie. Această speculație are la bază filmele anterioare de la Sony care au ajuns pe platformă, o mare parte dintre ele fiind disponibile pe Netflix la aproximativ 5 luni după debutul din cinematografe.

Deoarece Sony nu deține o platformă de streaming proprie, compania s-a asociat cu Netflix, iar astfel există certitudinea că filmul va fi disponibil negreșit pe site-ul lor. În același timp, faptul că prima parte a filmului este deja disponibilă pe Netflix, confirmă această teorie.

Va ajunge Spider-Man: Across the Spider-Verse și pe Disney Plus?

Chiar dacă pare surprinzător faptul că un film Marvel va ajunge pe Netflix înainte, și nu pe Disney Plus, este important de reținut că animația este o producție Sony. Nu se știe dacă lucrurile vor rămâne așa până la final, însă datorită colaborării dintre Sony și Netflix, ecranizarea va fi așteptată pe acea platformă, nu pe Disney Plus.

Cu toate acestea, vestea cea bună este că Across the Spider-Verse va fi disponibil și pe platformele digitale de VOD (cum ar fi YouTube, Amazon Prime Video, Apple și Vudu) din 8 august, cu mult înainte de a ajunge pe Netflix.

Spider Man Across the Spider Verse
Sursa fotografiei: Variety

Când se lansează al treilea film al seriei, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse?

Pe viitor, fanii sunt extrem de entuziasmați pentru cea de-a treia parte a seriei care urmează să apară. Spider-Man: Beyond the Spider-Verse este deja în pregătire, iar producătorii promit ca acesta va fi la fel de uimitor ca cele precedente.

Totuși, este posibil ca timpul de așteptare să fie mult mai lung de această dată, datorită grevelor din industria cinematografică de la Hollywood care sunt în curs de desfășurare.

Producătorii au mai dezvăluit că își vor lua timpul necesar și că nu se vor grăbi pentru a stabili o dată de lansare, fiind dispuși să amâne filmul oricât ar fi nevoie pentru ca acesta să fie cel mai bun.

Publicul abia așteaptă să audă noi vești despre Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, însă până atunci ne bucurăm încă de partea a doua, cu data de lansare în format digital pe 8 august.

Sursa informațiilor: ign.com

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.