Free cookie consent management tool by TermsFeed

Se pare că AMD nu a terminat lansările și se pregătește să prezinte publicului noi produse. Conform celor mai recente informații apărute în presă, AMD este gata să lanseze noua gamă de procesoare Ryzen 2 pe la începutul anului viitor.

Noua familie de procesoare va cuprinde cunoscutele modele din gama Ryzen 3, Ryzen 5 și Ryzen 7 și vor avea performanțe mai bune față de modelel existente pe piață. Procesoarele din familia Ryzen 2 se vor baza pe arhitectura AMD Zen+ și vor fi dezvoltate folosind tehnologia de fabricație pe 12nm.

Procesoare performante și eficiente

Procesoarele din familia Ryzen 2 vor fi mai eficiențe din punct de vedere al consumului de energie dar și mai performante deoarece vor veni cu suport mai bun pentru memoriile RAM DDR4 cu frecvențe superioare de lucru.

Numele de cod al viitoarelor procesoare ar putea fi ‘Pinnacle Ridge’ și vor fi reprezentative deoarece vor fi procesoarele din a 2-a generație Ryzen capabile să ofere utilizatorilor performanțe foarte bune la prețuri accesibile. Conform informațiilor prezente în publicațiile internaționale, primele modele lansate vor fi cele din gama Ryzen 7 undeva prin luna februarie 2018.

Noua familie Ryzen 2 va include procesoare performante cu până la opt nuclee și frecvențe de lucru ce pot ajunge la 4,4GHz. AMD speră ca acestea să concureze cu modelel octa-core de la Intel devenind astfel alternative performante pentru acestea.

Nu sunt disponibile informații prea multe lagate de viitoarele procesoare din generația Ryzen 2 de la AMD dar se pare că mai este destul loc pentru a aduce îmbunătățiri. AMD ne-a surprins forte frumos anul acesta oferindu-ne mai multe modele de procesoare performante la prețuri accesibile.

Oferte și promoții pentru procesoarele AMD Ryzen

Dacă vrei să îți faci un upgrade le sistem atunci poți alege un procesor AMD din gama Ryzen 3, Ryzen 5 sau Ryzen 7. Vizitează acum emag.ro sau pcgarage.ro pentru cele mai bune oferte de preț.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.