Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dacă vrei să știi care sunt cele mai bune căști wireless gaming, atunci acest articol este pentru tine. Am pregătit o listă cu modele ale căror caracteristici să-ți ofere nu doar o experiență superioară de joc în ceea ce privește sunetul și ambianța, dar care pot fi folosite și în viața de zi cu zi, pentru a asculta muzică sau a face orice altceva. De asemenea, multe dintre modelele de astăzi au și avantaje extra, cum ar fi anularea activă a zgomotului și asistență bazată pe inteligență artificială, pe care o poți controla cu ajutorul vocii.

Cele mai bune căști wireless pe care le poți alege în 2022 presupun un amestec variat de stiluri, dimensiuni și caracteristici, de la căști ideale pentru a asculta muzică atunci când te afli în mișcare, până la căști wireless ceva mai voluminoase perfecte pentru gaming. Cu atât de multe opțiuni avute la dispoziție, poate fi destul de copleșitor să știi care este modelul cel mai bun – potrivit atât pentru așteptările tale, cât și pentru bugetul pe care îl ai la dispoziție.

In continuare îți vom prezenta, dupa părerea noastră, cele mai bune modele de căști wireless gaming.

1. Căști de gaming SONY WH-1000XM4

Căștile WH-1000XM4 dispun de tehnologii care cresc performanța de anulare a zgomotului ambiental. De asemenea, optimizatorul personal cu funcție de anulare a zgomotului are în vedere caracteristici sonore unice, dictate de dimensiunile capului, de ochelari și de păr, pentru a personaliza cât mai bine experiența sonoră.

Pe lângă alte caracteristici speciale (libertate wireless, controlul sunetului ambiental, asistent vocal cu inteligență artificială și altele), difuzoarele de 40 mm au diafragme de polimer de cristal lichid, gestionând perfect notele joase și reproducând o gamă completă de frecvențe, până la 40 kHz.

Cele mai bune căști wireless gaming
SONY WH-1000XM4

2. Căști de gaming Bose 700

Aceste căști wireless dispun de un sistem cu 4 microfoane care preia și izolează vocea, în timp ce anulează zgomotul ambiental, oferindu-ți posibilitatea de a auzi perfect chiar și în medii mai aglomerate și pline de zgomot. De asemenea, sunt optimizate pentru Google Assistant și Amazon Alexa, dispunând de asistent vocal.

Poți gestiona nivelul de anulare a zgomotului ambiental și, în același timp, să micșorezi factorii ce te-ar putea distrage când te afli în locuri mai zgomotoase. Raza maximă de semnal este de până la 9 m, iar timpul de operare de până la 20 de ore.

Cele mai bune căști wireless gaming
Bose 700, Over the Ear

3. Căști de gaming Audeze Penrose X

Aceste căști cu microfon flexibil, detașabil, cu un SPL maxim de peste 140dB și filtre de zgomot încorporate ce reduc zgomotele de fundal, dispun de conexiune wireless de înaltă performanță.

Cântăresc aproximativ 320 de grame și permit ca modalitatea de conexiune Bluetooth 5.0 să poată fi utilizată în același timp cu cea de 2.4GHz, pentru ca utilizatorii să poată utiliza telefonul mobil fără a fi întrerupți de la experiența de joc. Au structură magnetică Fluxor™, diafragmă Ultra-thin Uniforce™, autonomia de până la 15 ore și timpul de încărcare completă de 3 ore.

Cele mai bune căști wireless gaming
Audeze Penrose X

4. Căști de gaming Astro A50 Gen 4

Având dimensiunile de 8.8x.18.5×18.2 cm, aceste căști cântăresc aproximativ 1.8 kilograme, însă dispun de conectivitate îmbunătățită prin tehnologia wireless actualizată, gamă, baterii și performanțe audio îmbunătățite.

Caracteristica Dolby Audio îți permite să o experiență de joc superioară, datorită cinematografiei, direcției audio și sunetului de înaltă rezoluție. Bilanțul vocalului poate fi controlat cu ajutorul detaliilor încorporate în casă, iar software-ul ASTRO Command Center îți permite să reglezi preferințele de comunicare audio în funcție de nevoile tale.

Cele mai bune căști wireless gaming
Astro A50 Gen 4 Surround

5. Căști de gaming RAZER Barracuda X

Căștile acestea îți oferă mobilitate audio de înaltă performanță și calitate, fiind concepute pentru gaming, experiența fiind aceeași indiferent de platformă, dar și pentru divertisment pe dispozitivele smartphone.

Aceste căști wireless 4 în 1 cu USB-C asigură adaptabilitate și libertate de utilizare, susținute de traductoare puternice și de microfonul flexibil. Microfonul elimină zgomotele de fundal care pot deranja experiența de jos și poate fi detașat cu ușurință.

Cele mai bune căști wireless gaming
RAZER Barracuda X, 7.1, multiplatforma

6. Căști de gaming HyperX Cloud II

Confortul acestor căști este asigurat de spuma de memorie HyperX™, iar driverele de 53 de mm și sunetul oferă o experiență de imersie audio superioară. Sunet surround 7.1 sau stereo, realizate din aluminiu durabil, căștile sunt proiectate să reziste cât mai mult.

Căștile de gaming HyperX Cloud II transmit o voce clară, elimină și anulează zgomotul de fundal, iar microfonul este detașabil și flexibil, astfel încât să te poți bucura de căști și atunci când ești în mișcare, faci jogging sau te plimbi în timp ce asculți ceva.

Cele mai bune căști wireless gaming
HyperX Cloud II

7. Căști de gaming Razer BlackShark V2

Sunet, claritate a microfonului și izolare actustică de calitate superioară, cu difuzoare placate cu titan, placă de sunet USB și elemente auriculare moi și confortabile, cu tehnologie THX Spatial Audio care să-ți ofere o experiență de joc inegalabilă.

Microfonul cardioid Razer™ HyperClear, cu placa de sunet USB, reglează zona de captare a vocii, concentrând-o pentru a fi mult mai clară, chiar și într-o ambianță zgomotoasă și deranjantă. De asemenea, este detașabil și reglabil, iar semnalul vocal este îmbunătățit prin intermediul Razer Synapse.

Cele mai bune căști wireless gaming
Razer BlackShark V2

8. Căști de gaming SteelSeries Arctis 7+

Difuzoarele S1 ale acestor căști sunt astfel realizate încât să redea un relief audio echilibrat și concentrat, balansat, cu distorsiuni minimale atât în ceea ce privește jocurile, cât și muzica și filmele. Sunetul DTS Headphone:X 7.1 oferă o experiență audio 3D, pentru o experiență de joc superioară.

SteelSeries Engine Permite personalizarea sunetului după propriile așteptări (surround, egalizator, minimalizare sau maximizare, dar și altele), iar construcția din materiale ușoare asigură confort și rezistență maximale, fiind nu doar o investiție de lungă durată, ci și una destul de accesibilă, la îndemână.

Cele mai bune căști wireless gaming
SteelSeries Arctis 7+

9. Căști de gaming Logitech G Pro X

Placa de sunet externă USB (DAC) a acestor căști asigură procesarea digitală a semnalului comenzilor audio, vocale la nivel ajustat, iar tehnologia BLUE VO!CE oferă o gamă de filtre de voce, în timp real, pentru a reduce zgomotul existent pe fundal, pentru a o concentra astfel încât să te auzi mult mai clar.

Modelul oferă o construcție unică a cupelor hibride pentru a livra un sunet de calitate, precis, iar driverele de 50 de mm oferă o precizie mai mare într-o gamă de frecvențe diferite, plus puterea superioară a basului. Frecvența căștilor este de 20 Hz-20 KHz, iar a microfonului de 100 Hz-10 KH.

Cele mai bune căști wireless gaming
Logitech G Pro X

10. Căști de gaming MYRIA Thunderhead MG7800

Aceste căști de gaming probabil sunt mai potrivite pentru cei care abia intră în lumea jocurilor video. Asigură confort și versatilitate de utilizare datorită brațelor reglabile și a materialului folosit, iar pernuțele moi din dreptul difuzoarelor îți oferă comoditate în timpul jocului.

Microfonul, cu braț flexibil din oțel inoxidabil, cu condensator electric omnidirecțional, izolarea zgomotului ambiental, cu frecvența de răspuns a căștilor de 20 Hz-20 kHz și a microfonului de 30 Hz-16 kHz și greutatea de 185 de grame, cu siguranță fac ca acest model de căști de gaming să fie mult mai potrivit pentru începători.

Cele mai bune căști wireless gaming
MYRIA Thunderhead MG7800

Acestea sunt 10 modele de căști de gaming care credem că, dincolo de faptul că dispun de caracteristici potrivite pasionaților de jocuri video, sunt destul de accesibile și, mai mult decât atât, îngrijite cât de cât, reprezintă o investiție pe termen lung de care te vei putea bucura mult timp din momentul în care le achiziționezi. Dacă ai și alte recomandări de căști de gaming, te așteptăm în secțiunea de comentarii.

Share.
Avatar of Lucian Constantin

Absolvent al Facultatii de Stiinte ale Naturii, specializat in fizica si informatica. Pasionat de mic de tehnologie, cosmologie si tot ceea ce cuprinde necunoscutul si evolutia umanitatii.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.