Free cookie consent management tool by TermsFeed

Mercusys anunță lansarea primului său sistem Whole Home Mesh Wi-Fi Gigabit, Halo H50G. De asemenea, Mercusys lansează în premieră și aplicația proprie, prin care dispozitivele companiei vor putea fi configurate și gestionate rapid, în câteva minute.

Mercusys Halo H50G oferă o conexiune stabilă și viteze mari pentru conexiunea la internet. Noul sistem Mesh al companiei funcționează ca un sistem unitar cu viteze Wi-Fi de până la 1.9 Gbps, pentru a garanta un semnal puternic în fiecare colț al casei, oferind astfel o experiență stabilă și foarte rapidă.

Sistem Mesh Gigabit Mercusys Halo H50G
Sistem Mesh Gigabit Mercusys Halo H50G

Streaming fără întreruperi pentru peste 100 de dispozitive conectate, cu viteze de 1.9 Gbps Dual Band

Noul sistem Mesh Gigabit lansat de Mercusys a fost conceput special pentru ca cele trei unități individuale AC1900 să asigure o acoperire de până la 557 mp.

Cu Halo H50G, utilizatorii nu trebuie să întrerupă activitatea pentru a schimba rețeaua sau pentru a reseta routerul. Pentru a păstra conexiunile cât mai puternice, au fost adăugate noi tehnologii precum AP Steering, Band Steering și APS (Adaptive Path Selection), care selectează automat cea mai bună conexiune pentru dispozitivele utilizatorilor, astfel încât rețeaua Wi-Fi să funcționeze la cea mai bună capacitate.

Fiecare unitate a sistemul Mesh Wi-Fi H50G oferă conexiuni dual-band foarte rapide, cu viteze combinate de până la 1.9 Gbps. Cu 6 fluxuri simultane de date, sistemul poate oferi dispozitivelor mai multă lățime de bandă, astfel încât utilizatorii să beneficieze de cele mai rapide viteze pentru streaming, gaming sau descărcări. Astfel, sistemul Mesh poate asigura viteze optime pentru până la 100 de dispozitive, iar cu ajutorul tehnologiei MU-MIMO, Halo H50G menține telefoanele, computerele și dispozitivele IoT conectate simultan, furnizând cea mai bună performanță.

Mercusys Halo H50G
Mercusys Halo H50G

Specificații sistem Mesh Mercusys Halo H50G

 • Standarde Wireless: 802.11 a/n/ac 5 GHz, 802.11 b/g/n 2.4 GHz
 • Viteze de transfer: 1300 Mbps pe banda de 5 GHz, 600 Mbps pe banda de 2.4 GHz
 • Putere: 2.4 GHz < 20dBm, 5 GHz < 23dBm
 • Securitate: WPA-PSK/WPA2-PSK
 • Protocol Mesh: 802.11k/v/r
 • Moduri operare: Router, Access Point
 • Moduri operare WAN: IP Dinamic/IP/PPPoE/L2TP/PPTP
 • Management: Management local/ de la distanță/ Multi-Managers, Aplicație dedicată pentru smartphone
 • Firewall: Firewall SPI 
 • Protocoale: IPv4 și IPv6
 • Rețea pentru vizitatori: 2.4GHz și 5GHz
 • Interfețe: 3× porturi Gigabit per unitate Halo (WAN/LAN auto-sensing)
 • Control Parental: profiluri proprii pentru fiecare utilizator, filtre pentru conținutul accesat, limitare de timp petrecut în mediul online, întrerupere conexiune la internet
 • Altele: seamless roaming, rețea wireless unificată, acoperire extinsă, suport pentru tehnologia beamfoaming

Aplicația Mercusys te ajută să îți configurezi rețeaua de acasă în câțiva pași simpli

Mercusys pune la dispoziția utilizatorilor și prima sa aplicație pentru smartphone care oferă cea mai ușoară metodă de configurare, gestionare și personalizare a rețelei Mesh Wi-Fi de acasă.

Fără a necesita cunoștințe tehnice, utilizatorii trebuie doar să urmeze pașii de pe ecran, generați din aplicația Mercusys, pentru a parcurge întreg procesul de instalare și configurare a echipamentelor în doar câteva minute. Mai mult, tot cu ajutorul aplicației aceștia pot gestiona timpul petrecut online de copii, QoS (Quality of Service), rețelele pentru oaspeți (Guest Network), rapoartele lunare, alertele pentru noi dispozitive conectate și multe altele.

Disponibilitate și preț

Sistemul mesh gigabit Mercusys Halo H50G (3 pack) este disponibil la un preț recomandat de 479 lei și poate fi achiziționat din magazinele marilor retaileri din România precum eMag sau evoMAG.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Un comentariu

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.