Free cookie consent management tool by TermsFeed

Kingston FURY este noul brand Kingston destinat pasionaților de gaming și PC. Memoriile HyperX au obținut un succes incredibil pe piață iar compania va migra sub Kingston FURY linia sa de produse pentru gaming, precum memoriile RAM, memoriile flash și SSD-urile, investind resurse și cunoștințe din activitatea sa de bază pentru a crea o nouă generație de produse performante.  

Kingston FURY continuă evoluția produselor de gaming ce sunt deja cunoscute pentru performanța şi fiabilitatea oferită. De asemenea, noul brand beneficiază de susținerea a trei decenii de expertiză în inginerie, testare, producție și servicii. Poziția de cel mai mare producător independent de memorii demonstrează pasiunea, angajamentul și resursele disponibile pentru a face din Kingston FURY lider în segmentul memoriilor de înaltă performanță destinate pasionaților de jocuri.

Expertiza Kingston aflată în spatele a numeroaselor premii şi recorduri de overclocking, adunate din 2002 și până în prezent de memoriile HyperX, continuă în noua eră a soluțiilor DRAM și flash sub brand-ul Kingston FURY.

Kingston va dezvălui în curând linia sa completă de produse Kingston FURY DDR4 și DDR3, iar în Q4 va lansa module de memorie DDR5, aflate în momentul de faţă în faza de testare şi determinare a compatibilităţii cu producătorii de plăci de bază.

Kingston FURY va deține următoarele categorii de produse:

  • Kingston FURY Renegade – memorii ultra rapide cu latență scăzută pentru performanță maximă. Modelul de top va avea o frecvență DDR4 de până la 5333MHz
  • Kingston FURY Beast – memorii pentru entuziaști, atât DDR3 cât și DDR4, RGB și non RGB, cu viteze de până la 3733MHz
  • Kingston FURY Impact – memorii SO-DIMM pentru un boost de performanțe în laptop-uri, NUC-uri și PC-uri foarte mici. Vor fi disponibile atât DDR3 cât și DDR4, cu viteze de până la 3200MHz

Numele noului brand duce mai departe popularitatea gamei de memorii FURY (lansată în 2014) câștigând de asemenea dreptul de a duce mai departe şi extinde tradiția Kingston de a furniza memorii DRAM performante și fiabile pentru nişa utilizatorilor PC entuziaști și a pasionaţilor de gaming.

Odată cu angajamentul de a activa în segmentul de gaming, compania va anunţa în scurt timp şi faptul că numeroase echipe de e-sport se vor alătura echipei Kingston FURY.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.