Free cookie consent management tool by TermsFeed

Linksys a anunțat lansarea unui nou router de top cu latențe și lag redus capabil să optimizeze experiențele de gaming la maximum.

Noul router Linksys WRT32X face parte din gama de produse Linksys WRT și reprezintă rezultatul colaborării dintre Linksys și Rivet Networks. Dispozitivul încorporează noua tehnologie Killer Prioritization Engine (KPE) care oferă gamerilor un router perfect optimizat pentru jocurile online oferindu-le viteze superioare de lucru.

Gaming și streaming fără cusur

Tehnologia KPE a fost dezvoltată pentru a optimiza noul router și să ofere utilizatorilor mai puțin lag în timpul jocului dar și latențe scăzute. Utilizatorii se pot bucura de experiențe online fără întreruperi pentru gaming sau streaming video și audio.

Pe lângă integrarea noilor tehnologii de top, noul router wireless are o nouă interfață grafică personalizată cu focus pe monitorizarea și controlarea traficului dedicat gaming-ului. Firmware-ul folosit pentru acest model este unic și nu va fi găsit pe nici un alt router din portofoliul Linksys.

Specificații tehnice de top

Routerul Linksys WRT32X folosește tehnologia wireless AC3200 MU-MIMO și dispune de standardele 802.11 a/g/b/ac. Acest model este de tip dual-band operând în benzile de 2,4GHz și 5GHz.

Pe lângă soluțiile wireless performante, noul router are un port WAN Gigabit și patru porturi LAN de tip Gigabit alături de un port USB 3.0 și un port combo eSATA/USB 2.0. Puterea wireless este transmisă prin patru antene externe detașabile.

La nivelul puterii de calcul, routerul este propulsat de procesorul dual-core ARM Cortex-A9 care rulează la o frecvență maximă de 1,8GHz, are 512MB capacitate a memoriei RAM și 256MB spațiu de stocare pentru firmware. Alte detalii tehnice mai includ securitate WPA2 Personal, suport VPN PPTP IPSec și i se poate atașa orice dispozitiv de stocare formatat cu sistemele de fișiere FAT; NTFS și HFS+.

Preț și disponibilitate

Routerul wireless Linksys ART32X este disponibil la pre-comandă începând de astăzi la retaileri precum Amazon, BestBuy dar și pe site-ul companiei linksys.com. Compania susține că livrările vor începe cu 21 Septembrie iar prețul de achiziție va fi undeva în jurul a 300$.

Nu avem informații despre disponibilitatea produsului pe plan local.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.