Free cookie consent management tool by TermsFeed

Logitech G lansează noul mouse wireless de gaming G305, echipat cu tehnologia wireless LIGHTSPEED exclusivă dispozivelor Logitech G și senzorul proprietar HERO (High Efficiency Rated Optical) pentru a oferi o experință de gaming superioară, eficiență ridicată și viteză de reacție de 10 ori mai rapidă decât în cazul generațiilor anterioare de mouși. Pe lângă noul mouse, compania a lansat și noua tastatură mecanică de gaming Logitech G512 și GX Blue, un nou model de switch-uri mecanice.

Mouse-ul de gaming Logitech G305

Mouse-ul Logitech G305 asigură performanțe maxime în timpul sesiunilor de gaming datorită senzorului HERO. Acest senzor optic dispune de o precizie de 400 IPS și rezoluție de 12,000 DPI, reușind să elimine efectele de accelerare și smoothing. În plus, tehnologia LIGHTSPEED asigură o latență de numai o milisecundă (1ms), mai rapidă decât cea oferită de moușii cu fir, conexiune optimizată, precizie, rezistență și performanță potrivită chiar și pentru concursuri de eSports.

Mouse de gaming Logitech G305

Consumul de energie eficient al senzorului HERO, asigură mouse-ului o autonomie ridicată. O singură baterie AA oferă până la 250 de ore de utilizare în modul de performanță, cu o viteză de răspuns de 1 milisecundă. Pentru a prelungi durata de utilizare, G305 poate fi comutat din Logitech Gaming Software pe modul economic, viteza de răspuns fiind astfel de 8 milisecunde.

Mouse-ul Logitech G305 este compact și ușor având o greutate de numai 99 de grame, asigurată de design-ul eficient și consumul mic de energie, fiind necesară o singură baterie pentru alimentare. Indiferent dacă te joci pe un sistem desktop sau pe laptop, mouse-ul Logitech G305 se potrivește perfect. Acesta este disponibil în două variante de culoare: alb și negru.

Tastatura mecanică Logitech G512

Logitech G512 este o tastatură mecanică de gaming care dispune de performanță ridicată și are un design inspirat din modelele premiate G413 și G513. Tastatura vine cu trei tipuri diferite de switch-uri: Tactile, Linear și GX Blue. Prin lansarea noului model de switch-uri GX Blue, care va fi disponibil și pentru tastatura Logitech G513, se extinde gama de switch-uri mecanice folosite în construcția tastaturilor Logitech de top.

Tastatura mecanica Logitech G512

Modelele Logitech G512 și G513 vor avea disponibile trei variante de switch-uri – Tactile, Linear și GX Blue – pentru a se potrivi preferințelor personale ale jucătorilor. Versiunea tactilă asigură o confirmare tactilă și subtilă în timpul apăsării, utilă pentru gamerii care preferă taste cu răspuns direct, în timp ce versiunea liniară nu mai oferă acea confirmare tactilă și este preferată în general de gameri profesioniști. Noile switch-uri GX Blue oferă răspuns sonor în timpul apăsării tastelor iar în cazul unei tastări rapide jucătorii pot auzi și simți efectul de acționare.

Tastatura G512 folosește tehnologia LIGHTSYNC exclusivă dispozitivelor Logitech G și duce iluminarea RGB la un nivel superior. Iluminarea și efectele de animație pot fi personalizate din aplicația gratuită Logitech Gaming Software (LGS), folosind o gamă de aproximativ 16,8 milioane de culori și patru zone de iluminare.

Tastatura mecanica Logitech G512

Logitech G512 are o carcasă cu înveliș de aluminiu 5052 care oferă un design premium, subțire și rezistent. De asemenea, dispune de un port USB 2.0 care permite conectarea la orice dispozitiv printr-un cablu USB integrat pentru a oferi transfer de energie complet. Logitech G512 este disponibilă în versiunea Carbon (Negru).

Preț și disponibilitate

Toate produsele prezentate mai sus vor fi disponibile din această lună doar pe site-ul oficial Logitech. Tastatura mecanică de gaming Logitech G512 va fi disponibilă cu trei versiuni de switch-uri, Tactile, Linear și GX Blue la un preț de 599 lei, modelul Logitech G513 cu switch-uri GX Blue va fi disponibil la 829 lei iar mouse-ul wireless de gaming Logitech G305 LIGHTSPEED va fi disponibil la un preț recomandat de 279 Lei.

Vizitează logitechg.com pentru detalii suplimentare. Vom putea găsi noile produse și în cadrul magazinelor online de la noi din țară precum eMag sau PC Garage la scurt timp de la disponibilitatea oficială de pe site-ul companiei.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.