Free cookie consent management tool by TermsFeed

MMD, partener licențiat al monitoarelor Philips, lanseasză monitorul curbat Philips 278E9, cel mai nou model al gamei E9. Acesta are un design elegant, performanță de înaltă calitate a imaginii pentru care este cunoscută gama E9 și este dotat cu un ecran curbat de 27 de inchi cu margine îngustă, rezoluție Full HD și tehnologie Ultra-Wide Color pentru imagini realistice și unghiuri de vizualizare foarte largi. Acestea completează lista de caracteristici pe care se mai numără și AMD FreeSync, funcție care ajută la obținerea unei experiențe mai captivante.

Mai multă culoare

Noul monitor este echipat cu un ecran LCD luminos de 27 de inci Ultra Wide-Color, are o gamă de culori mai largă decât predecesorii săi, oferind tonuri de verde mult mai naturale, de roșu mult mai aprinse și nuanțe de albastru mai adânci, și, în general, imagini mult mai strălucitoare. În plus, rezoluția îmbunătățită FullHD 1920×1080 pixeli (16:9) asigură o calitate a imaginii excelentă cu detalii clare, o luminozitate mai mare, un contrast puternic și culori cât mai reale.

Monitor curbat Philips 278E9

Philips 278E9 este dotat cu o gamă de funcții care oferă un confort de vizualizare sporit:

  • Flicker-Free reglează luminozitatea și reduce pâlpâirea
  • Philips LowBlue folosește un soft inteligent care reduce unele scurte de lumină albastră, ajutând astfel la protejarea vederii
  • EasyRead oferă o experiență a citirii ca cea de pe hârtie,
  • SmartImage asigură setări optimizate ale imaginii
  • SmartContrast oferă niveluri profunde negru.

Experiență mai captivantă și design elegant

Monitorul dispune de un ecran curbat VA care poate atinge o rază de curbură de până la 1800R pentru experiențe mai captivante, cu o distorsiune mai mică. Tehnologia Philips LED VA folosește o abordare avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii, aceasta având ca rezultat rapoarte statice de contrast super înalte pentru imagini luminoase și vii, în timp ce pixel management-ul optimizat oferă un unghi de vizualizare foarte larg de 178/178 grade. Prin adăugarea tehnologiei AMD FreeSync, Philips 278E9 oferă o performanță fluidă, lipsită de artefacte la aproape orice rată de cadre. Monitorul are încorporat o pereche de difuzoare stereo de înaltă calitate.

Philips 278E9 este mai subțire și mai elegant ca niciodată. Designul său de ultimă generație are un ecran cu ramă ultra-subțire pe trei laturi, fără distorsiuni și o dimensiune maximă de vizionare. Acest model este disponibil într-un finisaj negru lucios cu un suport metalic elegant, care poate fi înclinat între -5°/20°. Monitorul este dotat cu montură VESA pentru un nivel ridicat de comoditate.

Preț și disponibilitate

Noul monitor curbat Philips 278E9 va ajunge în magazinele de la noi din țară la un preț de aproximativ 1.049 lei. Urmărește magazinele online eMag sau PC Garage pentru ofertele și noutățile în materie de monitoare.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.