Free cookie consent management tool by TermsFeed

BenQ extinde gama MOBIUZ prin lansarea noului EX3415R, un monitor curbat ideal pentru simulatoarele de curse.

Noul monitor are o diagonală de 34 de inci, o curbură a ecranului de 1900R, format 21:9 și rezoluție 3440×1400 pixeli. Este ideal pentru SimRacing, precum și pentru jocuri FPS sau casual gaming. Sunetul bogat în detalii al sistemului audio treVolo oferă o acustică deosebită, fiind un plus pentru utilizator.

MOBIUZ EX3415R este un monitor de gaming dedicat pentru SimRacing

Noul monitor are o rată de refresh de 144Hz și este capabil să elimine artefactele și efectele de blur din timpul sesiunilor de gaming.

MOBIUZ EX3415R impresionează cu numeroase caracteristici de top, precum timpul de răspuns de doar 1ms, funcția Black eQualizer sau Colour Vibrance. Monitorul dispune de AMD FreeSync Premium și de modul HDRi care optimizează culorile și contrastul pentru o imagine mai bună.

Noul monitor include un sistem audio 2.1 treVolo format din două difuzoare de 2W și un subwoofer de 5W care oferă cinci moduri diferite de sunet în funcție de jocul practicat.

Printre noutățile interesante se numără și butonul care activează funcția de split screen. Această funcție ajută utilizatorii să folosească o zonă a ecranului pentru activități extra precum vizualizarea comentariile de pe Twitch, urmărirea unui video pe YouTube sau vizualizarea comentariile din timpul unui stream.

Monitor de gaming MOBIUZ EX3415R de la BenQ
Monitor de gaming MOBIUZ EX3415R de la BenQ

Printre accesoriile incluse avem și o telecomandă care oferă un plus de confort utilizatorilor care doresc să comute cu ușurință între diferite scenarii de imagine, să regleze sunetul sau modurile de joc.

Noul monitor de la BenQ îți oferă o experiență relaxantă pentru gaming sau lucrul la birou

Monitorul MOBIUZ EX3415R oferă nu doar o imagine clară în gaming ci și o experiență confortabilă la birou. Datorită reglajelor precise, monitorul se poate înălța, înclina sau roti, pentru a oferi utilizatorului o poziţie confortabilă la birou. În acelaşi timp, destinaţia sa pentru gaming în jocuri de racing îl face să fie compatibil și cu sistemele profesionale de SimRacing.

Pe lângă reglajele fizice, monitorul oferă şi funcții software avansate, una dintre acestea fiind tehnologia BenQ EyeCare. Aceasta protejează ochii și previne oboseala chiar și în timpul sesiunilor lungi de gaming. O altă funcție avansată este BenQ Brightness Intelligence Plus care reglează automat luminozitatea ecranului în funcție de lumina ambientală.

Specificații tehnice monitor gaming MOBIUZ EX3415R de la BenQ

 • Panou: LED IPS, diagonala de 34 inci, rezoluție 3440×1440 pixeli
 • Timp de răspuns: 1ms
 • Luminozitate: 400 niți
 • Contrast nativ: 1000:1
 • Rată de refresh: 144Hz
 • Aspect: 21:9
 • Culoare: 98% DCI-P3
 • Sunet: stereo 2.1 (2x2W + 5W woofer)
 • Tehnologii: Flicker-free, Low Blue Light, Brightness Intelligence Plus (B.I.+)
 • Conectivitate: 2x HDMI v2.0, 1x DisplayPort v1.4
 • VESA: 100x100mm
Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.