Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sonos lansează Sonos Roam, o nouă boxă inteligentă ultraportabilă, concepută pentru a oferi sunet extraordinar acasă și în orice aventură. Boxa se poate conecta la sistemul Sonos, la rețeaua Wi-Fi de acasă sau, automat, pe Bluetooth atunci când te deplasezi.

Sonos Roam: conexiuni simultane automate, suport pentru serviciile de streaming și Sonos Radio

O conexiune simultană atât la Wi-Fi, cât și la Bluetooth, oferă redare neîntreruptă, oriunde te-ai afla. Când asculți muzică acasă, Roam se conectează la sistemul din locuința ta, iar redarea conținutului se face prin Wi-Fi.

Atunci când părăsești casa, trece intuitiv pe Bluetooth și se împerechează automat cu dispozitivul tău mobil. Cu ajutorul unei funcții complet noi, numite Sound Swap, poți ține apăsat butonul de Redare / Pauză de pe boxă, pentru a reda muzica la cea mai apropiată boxă din sistemul tău, iar astfel poți lua cu tine muzica dintr-o încăpere în alta.

Conectivitatea perfectă oferă, de asemenea, redare prin Bluetooth pentru întregul sistem, cu ajutorul aplicației Sonos care îți permite să grupezi oricare dintre boxele Sonos cu Roam atunci când faci streaming prin Bluetooth.

Sonos Roam
Sonos Roam

Roam funcționează cu zeci de servicii de streaming, inclusiv cu Sonos Radio, și este ușor de controlat prin intermediul aplicației Sonos, prin comandă vocală cu Amazon Alexa sau Google Assistant, Apple AirPlay 2 sau direct din aplicația preferată de streaming audio. Opțiunea de control vocal nu este disponibilă în România pentru produsele Sonos. 

Funcția automată Trueplay este acum disponibilă atât pentru streamingul prin Bluetooth, cât și prin Wi-Fi, iar acest lucru înseamnă că aceasta este întotdeauna ajustată pentru cea mai bună experiență de audiție, în orice mediu.

Noua boxă este disponibilă în nuanțele Shadow Black sau Lunar White, este complet rezistentă la praf și umiditate, are un rating IP67, capace din silicon și butoane fizice care o protejează împotriva picăturilor sau loviturilor.

Boxa inteligentă Sonos Roam este pregătită pentru orice aventură, autonomia este de până la 10 ore de redare continuă cu o singură încărcare și o durată de viață de până la 10 zile atunci când nu este utilizată.

Încărcător magnetic Sonos
Încărcător magnetic Sonos

Pentru reîncărcare, Roam se conectează la un încărcător magnetic wireless realizat special de Sonos, care se vinde separat, la orice încărcător wireless Qi sau se încarcă prin cablul USB-C din cutie.

Disponibilitatea și prețul boxei

Sonos Roam va ajunge in magazine începând cu 20 aprilie, la prețul de 889 RON, pe sonos.com și prin intermediul retailerilor parteneri.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.