Pipo X8 este un mini PC cu Windows si ecran touchscreen

Pipo x8

Producatorii din China dezvolta de ceva timp tablete si TV box-uri low-cost dar noul X8 mini de la Pipo este ceva diferit. Dispozitivul este un desktop cu Windows ce are inclus si un ecran cu touchscreen, cu alte cuvinte este o combinatie intre tableta si desktop.

Publicatia Notebook Italia a vazut noul Pipo x8 la targul HKTDC din Hong Kong; acesta va fi disponibil incepand cu luna Mai la un pret de aproximativ 100$.

Pipo x8 are patru porturi USB, HDMI, Ethernet, include un difuzor si slot pentru card microSD. Alte specificatii mai includ WiFi 802.11n, Bluetooth 4.0 alaturi de 2GB memorie RAM si 32/64Gb spatiu intern de stocare.

Ecranul dispozitivului are diagonala de 7 inci si ofera o rezolutie de 1024×600 pixeli multitouch in 5 puncte. X8 este un dispozitiv destul de maricel si nu are inclusa o baterie interna.

Sistemul va fi disponibil cu un procesor Intel Atom Z3735F sau Atom Z3736F Bay Trail si are suport pentru Windows 8.1 cu Bing. Compania va oferi si un model dual-boot ce poate rula sistemul de operare Android.

               

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus