Free cookie consent management tool by TermsFeed

Bucharest Gaming Week, evenimentul dedicat industriei de game development și pasionaților de jocuri video din România, dă start la joc la Summer Well (10-11 august 2019, Domeniul Stirbey), cel mai cool festival al verii.

LAN Party-ul powered by Logitech G va aduna gameri din mai multe generații, dornici să descopere sau să-și aducă aminte de cele mai tari momente în preajma unor titluri legendare.

2 zile de sărbătoare pentru 20 de ani de la lansarea Counter-Strike

Timp de două zile vom sărbători cei 20 de ani de la lansarea celebrului joc Counter-Strike prin numeroase competiții jucate în versiunea retro a hărții clasice Dust 2, lansată de Valve special pentru aniversare.

Competițiile 5v5 vor fi susținute de laptop-urile de gaming Acer Helios 300, echipate cu periferice Logitech G. 

Harta retro Dust 2 - Counter-Strike
Harta retro Dust 2 – Counter-Strike

“Ne dorim sa creăm un arc peste timp în această capsulă pe care Bucharest Gaming Week o prezintă la Summer Well.

Jocuri, în fața cărora petreceam nopți întregi în internet café-uri, în urmă cu 20 de ani, sunt și acum un catalizator pentru noile generații. Dust 2, acel anume maus Logitech pe care unii îl păstrează ca amintire din acele vremuri, FIFA, despre care vrem ca toată lumea să știe că este un joc realizat la București, sunt și astăzi la fel de cool”

– Tudor Dăescu, președintele Gaming Week.

Distracție la maxim pentru toți participanții

Electronic Arts Romania aduce un alt joc legendar, FIFA, în cadrul spațiului Bucharest Gaming Week de la Summer Well.

În plus, gamerii si pasionații de curse auto vor avea ocazia să își testeze abilitățile de piloți în VR jucând Gran Turismo Sport cu ajutorul celor două simulatoare de racing Logitech G.

Pasionații de muzică pot interpreta melodiile preferate cu Guitar Hero, unul dintre jocurile nelipsite la petreceri.

Gateway VR Studio – Virtual Reality Arcade va avea două setup-uri VR unde cei prezenti vor putea juca Beat Saber, jocul în care participanții luptă împotriva ritmului mişcându-se odată cu el.

Aceasta capsulă vine să anunțe cea de-a treia ediție a Bucharest Gaming Week care, anul acesta, se va desfășura intre 4 si 10 noiembrie, iar evenimentul central va avea loc la Palatul Parlamentului, în weekendul 9-10 noiembrie.

Mai multe detalii despre eveniment poți găsi pe bucharestgamingweek.ro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.