Free cookie consent management tool by TermsFeed

ViewSonic Corp. a anunțat lansarea modelului VP3481 în cadrul familiei de monitoare profesionale premiate – ColorPro. Proiectat pentru a reda imagini extrem de detaliate și cu o fidelitate a culorilor de excepție, acesta este perfect pentru aplicații de design grafic, editare foto sau prelucrare video.

Un monitor pre-calibrat din fabrică cu 100% acoperire sRGB

ColorPro VP3481 are un ecran curbat cu rezoluție WQHD (3440×1440 pixeli) în format ultra-wide 21:9 și poate afișa imagini într-un mod deosebit de realist, până la cel mai mic detaliu.

Monitorul este pre-calibrat din fabrică și asigură, încă din momentul livrării către utilizator, o acoperire de 100% a spectrului sRGB și o deviație a culorilor Delta E<2. În acest fel, este garantată cea mai bună experiență vizuală, prin menținerea unei fidelități deosebite și a consistenței culorilor pe suprafața întregului ecran. De asemenea, există și o funcție integrată de uniformitate, care garantează calitatea cromatică a celor 4.39 bilioane culori oferite de tabela pe 14bit, în timp ce suportul HDR10 permite obținerea unui nivel de contrast superior.

Monitorul are o rată de refresh de până la 100Hz așa că toate mișcările sunt redate fluid și fără întreruperi iar tehnologia AMD FreeSync asigură sincronizarea dintre placa video și monitor.

ViewSonic ColorPro VP3481
ViewSonic ColorPro VP3481

Noul monitor oferă mai multe opțiuni de conectivitate fiind capabil să satisfacă cerințele oricărui tip de utilizator. Astfel, acesta oferă, printre altele, un conector USB 3.1 Tip-C cu suport pentru alimentare până la 60W și porturi video DisplayPort și HDMI cu suport HDCP 2.2 pentru securizarea conținutului video 4K. Acestora li se adaugă boxele încorporate de 5W, care pot reprezenta o alternativă inteligentă la sistemele audio dedicate în cazul birourilor unde spațiul disponibil este limitat.

Noul membru al familiei ColorPro adoptă un aspect modern cu rame subțiri și beneficiază de un picior de susținere care permite întotdeauna reglarea poziției optime. Utilizatorul poate ajusta înalțimea pe un interval de 130 mm și rotirea stânga/dreapta cu 60 grade, respectiv înclinarea față/spate cu 6 grade/21 grade.

ViewSonic ColorPro VP3481
ViewSonic ColorPro VP3481

Specificații tehnice ViewSonic ColorPro VP3481

 • Panou: MVA, diagonala 34 inci
 • Rezoluție: WQHD 3440×1440 pixeli
 • Rată contrast: 3000:1 static, 20.000.000:1 dinamic
 • Timp răspuns: 5ms
 • Adâncime culoare: 8 bit
 • Suprafață: anti-glare
 • Conectivitate: 2 porturi USB 3.1 de tip A, 1 port USB 3.1 de tip B, 1 port USB 3.1 de tip C, mufă audio 3,5mm, 2 porturi HDMI 2, 1 DisplayPort
 • Audio: difuzoare stereo, 2x5W
 • Consum energie: 160W optim, 0,5W stand-by
 • Suport VESA: 100x100mm
 • Ergonomie: ajustare înălțime 130mm, rotire stânga/dreapta cu 60 grade, înclinare față/spate cu 6 grade/21 grade

Disponibilitate și preț

Noul monitor ViewSonic ColorPro VP3481 va fi disponibil în România prin distribuitorul ELKO la prețul recomandat de 699.33 de dolari.

Notă: Toate monitoarele ViewSonic ColorPro sunt calibrate individual din fabrică, astfel încât să ofere o acoperire de 100% a spectrului sRGB și o valoare Delta E<2, asigurând în același timp cel mai ridicat nivel de performanță pentru profesioniști și utilizatori prosumer. De asemenea, este permisă calibrarea hardware ulterioară, cu ajutorul instrumentului opțional de calibrare – ViewSonic Colorbration Kit.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.