Free cookie consent management tool by TermsFeed

EA SPORTS și Liga Profesionistă de Fotbal din România au semnat un parteneriat prin care Liga I din România va fi inclusă în FIFA 20, una dintre cele mai populare francize de jocuri video sport din lume.

FIFA 20 va include toate cele 14 cluburi de fotbal românești care joacă în Liga I în sezonul 2019-2020, împreună cu 3 noi fotbaliști români recreați autentic în joc – George Țucudean, George Pușcaș și Alexandru Mitriță.

FIFA 20 - George Țucudean, George Pușcaș și Alexandru Mitriță
FIFA 20 – George Țucudean, George Pușcaș și Alexandru Mitriță

“Includerea Ligii I în FIFA a fost una dintre cele mai importante solicitări pe care le-am primit din partea comunității FIFA din România și este o realizare de care întreaga echipă EA România este foarte mândră.

Suntem încântați că Liga I va fi «in the game»! Cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal din România am reușit să includem anul acesta toate echipamentele de joc, blazoanele, mingile de meci și jucătorii din Liga I din România”

– a spus Andrei Lăzărescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA România.

FIFA 20 oferă noi experiențe și funcționalități

În plus față de includerea Ligii I, FIFA 20 va readuce fotbalul înapoi în stradă într-un mod autentic și creativ cu VOLTA FOOTBALL.

Jucătorii vor avea posibilitatea să-și exprime stilul personal cu ajutorul sistemului de joc complet nou, inspirat de realitatea și autenticitatea meciurilor de fotbal in format restrâns, jucate pe străzi, în săli de sport și pe terenuri de futsal din întreaga lume.

VOLTA FOOTBALL vine cu noi funcționalități care îi vor transpune pe jucători în ritmul străzii, cum ar fi driblingurile și loviturile din voleu, noile animații și mișcările dinamice ale mingii, pe care jucătorii le pot testa în locații noi și unice din întreaga lume, într-o varietate de tipuri de meci: 3v3 Rush (fără portar), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 și Professional Futsal.

Jucătorii vor putea încerca o nouă experiență de narativă în VOLTA STORY și o nouă experiență individuală conectată în VOLTA WORLD, prin meciurile Single Player împotriva echipelor generate de comunitate într-o varietate de formate și locații. Mai mult, jucătorii vor putea promova sau retrograda în modul de joc VOLTA LEAGUE online, noul format „jucător versus jucător” permițându-le să înfrunte echipele controlate de alți jucători online.

Un nou nivel de autenticitate pe terenul virtual

FIFA 20 ridică ștacheta și la nivel de gameplay și aduce un nou nivel de autenticitate pe terenul virtual printr-o abordare numită Football Intelligence, ce se bazează pe trei noi funcționalități: Authentic Game Flow, Decisive Moments și Ball Physics.

Jucătorii vor putea și să modeleze viitorul clubului lor cu prin noile inovații din cel mai autentic mod de carieră de până acum. FIFA 20 oferă posibilitatea de a personaliza managerul mai mult ca niciodată, cât și de a avea manageri de sex feminin, o premieră în istoria francizei. Jucătorii vor avea astfel impact direct asupra moralului și performanței echipei lor prin conferințe de presă interactive, schimbări ale echipei de start, discuții unu la unu cu jucătorii din club și multe altele.

Și modul Ultimate Team vine cu o serie de noi funcționalități, inclusiv noi experiențe sociale, cum ar fi un sistem de obiective redefinite, care oferă jucătorilor noi provocări, împreună cu noi modalități de a progresa și a personaliza echipa pe măsură ce avansează în joc.

Pe lângă readucerea lui Gheorghe Hagi, în modul Ultimate Team au fost adăugate 15 noi staruri, printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane și Andrea Pirlo.

Disponibilitate FIFA 20

FIFA 20 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și va fi disponibil la nivel mondial pe 27 septembrie 2019 pentru sistemele PlayStation 4, Xbox One și PC.

Starurile care se vor afla pe coperta FIFA 20 sunt Eden Hazard – ediția FIFA 20 Standard, Virgil van Dijk – ediția FIFA 20 Champions și Zinedine Zidane – ediția FIFA 20 Ultimate.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.