Free cookie consent management tool by TermsFeed

ING Bank România devine partenerul principal al GoTech World, cel mai amplu eveniment de business din România și din regiunea Europa Centrală și de Est (CEE) cu soluții IT & Digital.

ING Bank România va veni alături de GoTech World și de experții din diverse arii digitale, pentru a provoca discuții despre digitalizarea mediului de business și integrarea lui în viața cotidiană a utilizatorului final. Prin vorbitorii programați pe scenele tematice și activitățile de la standul principal ING, brandul va povesti ce a stat la baza transformării digitale, va invita la dialog voci prezente în cadrul evenimentului și va provoca vizitatorii pe teme de inovație.

„Predilecția clienților ING pentru mobile și soluții digitale reprezintă dovada unei revoluții digitale prin care cu siguranță trecem. Nu mai este vorba doar de ritmul de creștere exponențial al traficului și tranzacțiilor din platformele de internet banking, fie că vorbim de ING Home’Bank sau ING Business pentru companii, ci de așteptări explicite ale clienților de a integra în aceste platforme experiențe digitale complexe.

Colegii noștri din ING Bank au fost mereu prezenți la edițiile trecute Internet & Mobile World, de aceea ne bucură cu atât mai mult că suntem anul acesta partenerul principal și că putem să le aducem evenimentul mai aproape.

Industria noastră este una globală, iar GoTech World este oportunitatea ideală de a pune aceste concepte globale în contextul nostru local”

– spune Răzvan Sighinaș, CIO în ING Bank România.

GoTech World este ”casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”

GoTech World este ”casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, cea mai complexă expo-conferință business tech din România și din regiune, care contribuie la accelerarea transformării digitale a mediului de business.

Evenimentul are loc pe 2 – 3 octombrie, la Romexpo și oferă acces la sute de soluții tech B2B, informații și know-how relevant și util de la experți internaționali din companii de top și o semnificativă oportunitate de networking.

”Parteneriatul cu ING reprezintă un pas înainte în consolidarea misiunii GoTech World de a contribui la dezvoltarea unui ecosistem de business centrat pe digitalizare.

Credem, totodată, că asocierea cu ING este mai mult decât naturală, fiind un partener care ne împărtășește întru totul viziunea privind importanța din ce în ce mai acută a digitalizării.

Odată cu transformarea Internet & Mobile World în GoTech World și lansarea noului parteneriat principal, reiterăm acum, după 8 ani, ceea ce ne-am asumat încă din 2012, anume să ne dedicăm misiunii de a oferi mediului de business din regiune know-how calitativ internațional și local dar și acces la o gamă variată de soluții care asigură transformarea digitală a oricărei companii.”

– a declarat Alexandru Măxineanu – Project Manager, GoTech World.

Cea de-a 8-a ediție a evenimentului include o zonă expozițională de 7194 mp unde vor fi prezentate soluții digitale B2B și 7 scene dedicate pe care vor urca experți internaționali și locali: Main Stage, IT Ops Stage, Digital & E-commerce Stage cât și scenele PRO: MarTech Stage, Security Stage, Java Stage și .NET Stage.

Accesul la eveniment se face prin înregistrarea online pe gotech.world, de unde profesioniștii interesați își pot achiziționa bilete de participare.

Detalii suplimentare sunt disponibile pe gotech.world.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.