Free cookie consent management tool by TermsFeed

Așa cum ne-a obișnuit, Microsoft a făcut anunțul oficial și a dezvăluit care sunt cele 6 jocuri care părăsesc Xbox Game Pass în octombrie 2023. Printre acestea se numără Trek To Yomi, The Legend of Tianding și multe alte titluri deosebite.

Care sunt cele 6 jocuri care părăsesc Xbox Game Pass în octombrie?

Jocurile care vor părăsi în această lună serviciul de abonament sunt:

  • Eville (Consolă, PC)
  • Overwhelm (PC)
  • Shenzhen I/O (PC)
  • The Legend Of Tianding (Consolă, PC)
  • Trek To Yomi (Consolă, PC)
  • Turnip Boy Commits Tax Evasion (Consolă, PC)
jocuri care părăsesc Xbox Game Pass în octombrie. Trek To Yomi
Sursa fotografiei: Wallpaper Cave

Toate jocurile vor părăsi Xbox Game Pass pe data de 15 octombrie. În mod obișnuit, acestea se află la o reducere de cel puțin 20% până când vor fi eliminate la mijlocul lunii, iar unele dintre ele s-ar putea să devină foarte accesibile ca preț.

Deși întotdeauna este dezamăgitor când jocurile dispar de pe platformă, luna octombrie este plină de evenimente în Xbox Game Pass, care introduce noi titluri precum Gotham Knights, Warhammer 40K: Darktide, Forza Motorsport și multe altele.

Ca de fiecare dată, utilizatorii trebuie să găsească un echilibru între jocurile care dispar de pe platformă și cele noi introduse. Analizează foarte bine opțiunile și alege în funcție de ce jocuri te atrag mai tare și de disponibilitatea acestora. 

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.