Free cookie consent management tool by TermsFeed

Oppo a dezvăluit oficial telefonul său pliabil, denumit Find N3 Flip, la un eveniment de lansare în China. Acest anunț vine la mai puțin de un an după ce vânzările predecesorului său, Find N2 Flip, au început la nivel internațional.

Oppo Find N3 Flip nu are încă o dată de lansare globală și un preț, dar Oppo afirmă într-un comunicat de presă că acesta va fi „disponibil în curând”.

Oppo Find N3 Flip disponibil in 3 culori
Sursa fotografiei: Oppo

Caracteristici Oppo Find N3 Flip

Cu toate că dispozitivul prezintă o configurație de tip clamshell similară cu cea a Samsung Galaxy Z Flip 5, Oppo Find N3 Flip beneficiază de 3 camere dispuse pe partea din spate a telefonului, similară cu configurația prezentă la Oppo Find X6 Pro. Acesta include o cameră telefoto de 32 MP, o cameră ultralargă de 48 MP cu un unghi de vizualizare de 114 grade și o cameră principală de 50 MP. În plus, acestora li se mai adaugă o cameră frontală de 32MP.

Oppo Find N3 Flip are 12GB de memorie, va fi disponibil în două variante (256 GB și 512 GB) și se așteaptă ca prețul va fi similar cu Samsung Galaxy Z Flip 5.

Noul telefon plioabil Oppo Find N3 Flip
Sursa fotografiei: Oppo

Noul dispozitiv va avea un ecran intern de 6,8 inch, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. De asemenea, folosește o baterie de 4300 mAh, care poate fi încărcată rapid până la 44W, la fel ca modelul anterior, Oppo Find N2 Flip. În plus, telefonul dispune de un comutator de alertă în 3 trepte, care permite o trecere rapidă între setările de notificare media.

Actualizăm în mod contant articolul pentru a vă ține la curent cu ultimele detalii legate de prețul, disponibilitatea și caracteristicile noului Oppo Find N3 Flip.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.