Free cookie consent management tool by TermsFeed

Noile dispozitive Google Pixel 8 și Google Pixel 8 Pro sunt programate să debuteze astăzi, în cadrul evenimentului organizat de Google în New York.

Google produce unele dintre cele mai bune dispozitive Android, așadar, publicul are foarte multe așteptări cu privire la această serie. Noile telefoane flagship ale companiei vor fi lansate în această după amiază și sunt pregătite să acapareze piața de telefoane.

Caracteristici Google Pixel 8 și Google Pixel 8 Pro

Telefoanele prezintă mici modificări de design. Google Pixel 8 este mai mic decât predecesorul său, în timp ce Google Pixel 8 Pro rămâne la dimensiunea lui Google Pixel 7 Pro, cu un ecran care măsoară 6,7 inch. Schimbarea evidentă de design este bara de camere, care aduce lentilele mai aproape una de cealaltă.

Google Pixel 8 si Google Pixel 8 Pro se lanseaza astazi
Sursa fotografiei: Google

Sursele afirmă faptul că Google are de gând să numească tehnologia de afișare Super Actua, care se axează pe îmbunătățirea nivelurilor de luminozitate în contact direct cu lumina soarelui. Specificațiile indică 2000 de niți pentru Google Pixel 8, atunci când este folosit în aer liber, respectiv 2400 pentru Google Pixel 8 Pro.

Google Pixel 8 va avea opțiunile standard de culoare: Negru, Gri-Verzui și Roz, în timp ce Google Pixel 8 Pro va include nuanțe de: Negru, Alb și Albastru.

Google Pixel 8 și Google Pixel 8 Pro vor beneficia de un procesor mai puternic și mai eficient. În același timp, Google nu face schimbări majore în ceea ce privește spațiul de stocare. Google Pixel 8 va fi disponibil în variantele de 128GB și 256GB, în timp ce Google Pixel 8 Pro oferă mai multe variante de dimensiuni. Acesta deține opțiunile de 128GB și 256GB, dar în același timp este disponibil și în variante de 512GB și 1TB.

Flaship-ul Google Pixel 8 Pro va avea un termometru încorporat, care monitorizează temperatura pielii utilizatorului. Această caracteristică nu este complet nouă în cadrul smartphone-urilor, dar este pentru prima dată când este prezentă pe un dispozitiv Pixel. Funcția este exclusivă pentru Google Pixel 8 Pro, așadar nu este disponibilă pe modelul standard.

În plus, se crede că Google Pixel 8 și Google Pixel 8 Pro ar putea fi primele telefoane care vor funcționa cu Android 14.

Preț și disponibilitate Google Pixel 8 și Google Pixel 8 Pro

Noile telefoane flagship de la Google vor fi disponibile la precomandă, imediat după ce evenimentul „Made by Google” va avea loc. Modelele anterioare au oferit unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață, iar acum se zvonește același lucru în cazul lui Google Pixel 8 și Google Pixel 8 Pro.

Google Pixel 8 Pro Alb
Sursa fotografiei: Google

Dacă lucrurile vor rămâne ca anul trecut, prețul pentru modelul standard Google Pixel 8 va porni de la aproximativ 3500 de LEI, în timp ce prețul unui Google Pixel 8 Pro se va afla în jurul sumei de 4999 de LEI.

Puteți urmări transmisiunea evenimentului pe canalul de YouTube. Acest articol va fi actualizat constant, pentru a oferi cele mai noi detalii legate de caracteristicile, prețul și disponibilitatea telefoanelor flagship Google în România.

Share.
Avatar of Mihaela

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.