Free cookie consent management tool by TermsFeed

Primul ceas inteligent de la Google s-a lansat în anul 2022, în același timp cu Pixel 7 și Pixel 7 Pro. Chiar dacă designul său a fost foarte apreciat, performanța sa și durata slabă a bateriei au forțat utilizatorii să aleagă alte opțiuni mai bune.

Astfel, în 2023, Google intenționează să îmbunătățească Pixel Watch în mai multe moduri:

Design și caracteristici Pixel Watch 2

Un videoclip de prezentare pentru Pixel Watch 2 sugerează că noul ceas arată aproape identic cu modelul anterior, Pixel Watch. Acest lucru înseamnă că va avea același cadran de 41mm, ramă din oțel inoxidabil și ecran OLED de 1,2 inch. Cu toate acestea, Pixel Watch 2 va avea o clasificare IP68 pentru rezistența la praf și apă.

Ca și caracteristici, Pixel Watch 2 va avea noi interfețe și tema dinamică Material You. Mai important, dispozitivul va trece la un cip Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 de 4nm, care este semnificativ mai rapid și mai eficient. În plus, prin intermediul acestuia, durata de viață a bateriei se va prelungi.

Pixel Watch 2. Pret design caracteristici
Sursa fotografiei: The Verge

Se așteaptă, de asemenea, ca Pixel Watch 2 să aibă un modul Ultra Wideband (UWB) pentru a-l găsi cât mai ușor în cazul în care se pierde. Cel mai probabil va avea 2GB de RAM și 32GB de stocare, păstrând senzorii încorporați, care includ giroscopul, GPS-ul, senzorul de ritm cardiac, busolă și multe alte caracteristici.

Preț și dată de lansare Pixel Watch 2

Evenimentul Google urmează curând în această toamnă, mai exact pe data de 4 octombrie, unde toată lumea așteaptă să vadă Pixel Watch 2, alături de Pixel 8 și Pixel 8 Pro.

Se așteaptă ca Pixel Watch 2 să aibă un preț similar cu modelul precedent, adică în jur de 2.425 de lei pentru modelul de bază și cu puțin mai mult pentru modelul cu 4G LTE.

Astfel, Pixel Watch 2 de la Google pare să reprezinte o îmbunătățire a predecesorului său, cu un cip mai puternic și mai eficient, suport UWB, o durată a bateriei mai lungă și aceeași etichetă de preț ca anul trecut. Vom actualiza articolul conform noilor informații legate de Pixel Watch 2 pentru a vă ține la curent cu toate detaliile.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.