Free cookie consent management tool by TermsFeed

Anul 2023 a fost unul aglomerat pentru Samsung odată cu lansarea smartphone-urilor Samsung Galaxy Z Flip 5 și Z Fold 5, alături de noul Watch 6 și Tab S9. Cu toate acestea, chiar dacă Samsung Galaxy Ring nu a fost adus în discuție în cadrul evenimentului, toată lumea vorbește despre noul dispozitiv.

Încă de la finalul anului 2022 au existat multe zvonuri și speculații despre Samsung Galaxy Ring, inclusiv despre când va fi produs și când va fi disponibil pentru achiziționare.

Ce este Samsung Galaxy Ring?

Nu există foarte multe informații cu privire la Samsung Galaxy Ring, dar judecând după zvonuri și după modul în care funcționează alte inele inteligente, se pot face presupuneri despre felul în care va arăta Samsung Galaxy Ring.

După cum deducem și din nume, Samsung Galaxy Ring este un inel inteligent. Acesta se poartă pe deget și funcționează în mod similar cu cele mai bune ceasuri inteligente. Inelele inteligente care sunt deja disponibile pe piață monitorizează sănătatea și starea utilizatorilor, inclusiv somnul, antrenamentele, ritmul cardiac și nivelul de stres.

Samsung Galaxy Ring
Sursa fotografiei: TechRadar

Când va fi lansat Samsung Galaxy Ring?

Toată lumea se întreabă dacă Samsung Galaxy Ring va apărea curând, însă până în momentul de față nu este confirmată nicio dată de lansare. Multe surse sugerează că dispozitivul ar putea fi lansat chiar în 2024, iar altele zvonesc că ar Samsung Galaxy Ring ar putea fi anunțat la evenimentul Unpacked 2024.

Evenimentele Samsung Galaxy Unpacked au loc în mod normal la finalul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie, iar în acest fel, Samsung Galaxy Ring ar putea să apară mai devreme decât ne-am fi așteptat.

Cu toate acestea, Samsung Galaxy Ring va trebui să obțină aprobarea ca dispozitiv medical pentru funcțiile sale de monitorizare a sănătății, iar compania va avea nevoie de timp pentru fabricarea și dezvoltarea inelului.

Preț și disponibilitate Samsung Galaxy Ring

Având în vedere că nu există informații cu privire la producție, nu se găsesc detalii referitoare la prețul sau disponibilitatea noului Samsung Galaxy Ring. Chiar și așa, ca prim produs dintr-o nouă serie, se așteaptă ca dispozitivul să aibă un preț ridicat, poate chiar similar cu gama de ceasuri inteligente Galaxy.

Samsung Galaxy Ring. Inele inteligente
Sursa fotografiei: Gadgets 360

Design și caracteristici Samsung Galaxy Ring

Este de așteptat, bineînțeles, ca Samsung Galaxy Ring să arate ca un inel. Chiar dacă au existat câteva argumente referitoare la adăugarea unui ecran la inelele inteligente, prima lansare Samsung Galaxy Ring se presupune că va avea un design simplu și elegant, fără un ecran vizibil.

Ca și caracteristici, se așteaptă ca Samsung Galaxy Ring să îndeplinească toate funcțiile care se leagă de sănătatea și bunăstarea utilizatorilor, cum sunt înregistrarea antrenamentelor, monitorizarea somnului, a ritmului cardiac și multe altele.

Acestea sunt informațiile care se cunosc în momentul de față despre noul Samsung Galaxy Ring. Actualizăm constant articolul cu noi detalii și caracteristici pe care le-ar putea avea noul dispozitiv.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.