Free cookie consent management tool by TermsFeed

Samsung Galaxy S23 FE ( Fan Edition) este noul smartphone de buget din seria S23de la Samsung care urmează să apară.

De la modelul Galaxy S20 FE în 2020, compania a mai lansat un singur telefon din această serie, și anume Samsung Galaxy S21 FE.

Samsung nu a oferit nicio explicație pentru faptul că a sărit peste lansarea modelului Galaxy S22 FE, însă speranța revine anul acesta.

Samsung Galaxy S23 FE design
Sursa fotografiei: SamMobile

Când apare Samsung Galaxy S23 FE?

Zvonurile spun că modelul Galaxy S23 FE va înlocui unul dintre dispozitivele din seria A de la Samsung, și anume, ceea ce ar trebui să fie Galaxy A74. Existența noului telefon a fost confirmată de Justin Hume, vicepreședintele diviziei Samsung din Africa de Sud, dar cu toate acestea, data de lansare nu este cunoscută.

Privind în urmă la restul modelelor FE, Samsung nu are o dată de lansare fixă, însă se așteaptă ca telefonul să apară pe piață până la finalul anului 2023.

Ce caracteristici va avea Samsung Galaxy S23 FE?

Zvonurile spun că noul Samsung Galaxy S23 FE va avea un design asemănător cu seria Galaxy S23 și că va veni în opțiuni noi de culoare care includ: Pearl White, Black Graphite, Purple Lavender și Olive.

Yogesh Brar a făcut o postare în care a dezvăluit mai multe caracteristici pe care Samsung Galaxy S23 FE le-ar putea deține.

În rest, se spune că telefonul va oferi 128GB sau 256GB de stocare și o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25W.

Care va fi prețul Samsung Galaxy S23 FE?

Având în vedere prețul modelelor anterioare, se așteaptă ca Samsung Galaxy S23 FE să fie cu aproximativ 20-30% mai mic decât prețul de bază al modelului Galaxy S23 cu stocare de 128GB. Astfel, telefonul va fi cu puțin mai ieftin decât seria de bază S23, dar vine cu îmbunătățiri semnificative. Ne putem aștepta ca Samsung Galaxy S23 FE să aibă un preț de lansare de aproximativ 2400 lei.

Actualizăm articolul constant cu noi detalii legate de apariția noului model Samsung Galaxy S23 FE.

Toate informațiile nu au fost confirmate încă, dar utilizatorii deja sunt foarte încântați și curioși cu privire la tot ce urmează compania să lanseze.

Share.
Avatar of Mihaela Elena

Absolventă a Facultății de Litere, Universitatea din Craiova, sunt o iubitoare de lectură, creativă, pasionată fiind totodată și de partea de scriere ficțională.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.