Lumea jocurilor în cloud continuă să evolueze. Pe partea Google, abonamentul Stadia Pro își vede catalogul crescand lent lună de lună. Pentru februarie 2022, firma din Mountain View tocmai a anunțat șapte noi titluri pentru acest serviciu, oferit la 9,99 EUR pe lună.

Lista de jocuri oferite de Stadia Pro în februarie 2022

În primul rând, să aruncăm o privire asupra jocurilor adăugate la Stadia Pro la începutul lui 2022. În cursul lunii ianuarie, cinci titluri noi au sosit la abonamentul de jocuri în cloud de la Google: Darksiders III ; The Darkside Detective: A Fumble in the Dark ; Bloodstained: Ritual of the Night ; Shantae: Risky’s Revenge – Regizor’s Cut ; și DreamWorks Dragons: Dawn of the New Riders .

Începând cu 1 februarie 2022 , abonații Stadia Pro vor beneficia de șapte titluri noi. Pentru început, Life Is Strange Remastered și Life Is Strange: Before The Storm Remastered te vor cufunda în aventuri scenariate în care alegerile tale vor conta, deoarece influențează direct restul poveștii.

Google a adăugat, de asemenea, următoarele jocuri în catalogul său Stadia Pro:

  • Cosmic Star Heroine: un RPG futurist pixel-art în care joci în rolul Alyssa, o spion intergalactic echipat cu o serie de gadget-uri;
  • Merek’s Market : un joc de management în care gestionați un magazin medieval creând diverse obiecte și folosind diferite personaje;
  • Nanotale – Typing Chronicles: Scrie rapid și bine o multitudine de cuvinte pentru a rezolva puzzle-uri și pentru a elimina monștrii care îți stau în cale.
  • One Hand Clapping : o platformă 2D și un joc de ritm în care vocea îți va permite să avansezi diferite personaje și să rezolvi puzzle-uri;
  • PHOGS! : joacă ca un câine cu două capete, Roșu și Albastru. Singur sau în cooperare, veți explora trei lumi diferite prin întindere, săritură, mușcătură sau lătrat.

În total, abonamentul Stadia Pro are acum 50 de jocuri disponibile. Rețineți, DiRT 5 și MotoGP20 părăsesc serviciul.

Share.
Avatar of Marian Ciobanu

Pasionat de tehnologie, ştiinţă, auto, divertisment şi jocuri video, postez regulat pe TechCafe articole ce ar putea fi pe interesul altor pasionaţi de domenii similare.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.