Free cookie consent management tool by TermsFeed

Nintendo Switch este o consolă de jocuri relativ nouă, lansată în 2017. Acest sistem inovator permite jucătorilor să se bucure de jocuri atât acasă, cât și în deplasare. În plus, consola este echipată cu o serie de caracteristici unice, cum ar fi modul de joc în două persoane și posibilitatea de a juca jocuri online. Nintendo Switch are, de asemenea, o gamă variată de jocuri pentru toate vârstele și preferințele utilizatorilor. De la jocuri de aventură la jocuri de acțiune și de strategie, există câte ceva pentru toată lumea. În plus, multe dintre jocurile pentru Nintendo Switch sunt compatibile cu jocuri pentru alte dispozitive, ceea ce înseamnă că puteți juca împotriva prietenilor dvs. chiar și atunci când aceștia nu au o consolă Nintendo Switch.

Dacă sunteți în căutarea unui joc pentru Nintendo Switch, există o mulțime de opțiuni din care să puteți alege. Puteți alege un joc clasic, precum „Super Mario Odyssey” sau „The Legend of Zelda: Breath of the Wild”, fie puteți alege unul dintre cele mai noi jocuri lansate pentru consolă, cum ar fi „Animal Crossing: New Horizons” sau „Pokemon Sword and Shield”. Indiferent de ceea ce căutați, sigur găsiți un joc care să vă încânte și să vă țină ocupați pentru mult timp. Însă, dat fiind numărul foarte mare de jocuri, care și costă, poate fi dificil să vă hotărâți ce să alegeți. Așadar, în această listă am realizat o listă cu top jocuri Nintendo Switch. Iată care sunt acestea!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Youtube

The Legend of Zelda: Breath of the Wild este o capodoperă a designului open-world. Numai după ce petreceți ore în șir explorând lumea masivă și superbă din Hyrule, veți înțelege de ce. Din momentul în care deschizi Hyrule, ți se oferă libertatea de a merge unde vrei și de a face ceea ce îți place. Poți să te lupți prin temnițe, să rezolvi puzzle-uri, să te plimbi cu parapanta pe cer sau pur și simplu să gătești ceva de mâncare. Și indiferent de ceea ce alegi să faci, ai garanția că te vei distra de minune. Breath of the Wild redefinește ceea ce ar putea fi un joc open-world, cu un Hyrule cu adevărat explorabil, în care fiecare munte poate fi escaladat și fiecare potecă ascunsă duce la o nouă aventură. Este o experiență de neuitat pe care toată lumea ar trebui să o încerce.

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons – Video review, YouTube

Dacă sunteți în căutarea unei evadări din realitatea banală a vieții de zi cu zi, Animal Crossing: New Horizons poate fi alegerea potrivită. În acest joc încântător de simulare a vieții, vă puteți construi propria casă, o puteți mobila cu obiecte pe care le-ați confecționat singur, puteți prinde insecte și pești pe care să-i vindeți pentru a obține profit și vă puteți face noi prieteni cu ceilalți locuitori ai insulei. Cu atât de multe de făcut, New Horizons este modul perfect de a petrece câteva ore… sau zile distrându-vă. Și chiar și atunci când nu te joci, sătenii tăi vor continua să își vadă de viața lor, oferind un sentiment de confort și conexiune chiar și atunci când nu ești intrat pe joc. Prin urmare, fie că ești în căutarea unei modalități de relaxare sau a unei lumi virtuale atrăgătoare în care să te pierzi, Animal Crossing: New Horizons nu te va dezamăgi.

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe – Trailer și prezentare, YouTube

Mario Kart 8 Deluxe este versiunea definitivă a excelentului joc de curse de karting de la Nintendo. Include toate circuitele, personajele și modurile din jocul original de pe Wii U, precum și toate DLC-urile relevante. În plus, adaugă câteva caracteristici noi, mai ales Inklings din Splatoon ca personaje jucabile și un Battle Mode îmbunătățit. Jocul arată superb, indiferent dacă îl jucați pe televizor sau în modul portabil, și este o plăcere să îl jucați singur sau cu prietenii. Dacă sunteți un fan al jocurilor de curse sau al francizelor Nintendo, cum ar fi Mario și Donkey Kong, atunci Mario Kart 8 Deluxe este un joc pe care trebuie să-l achiziționați. Este unul dintre cele mai bune jocuri de curse de karting realizate vreodată și este la fel de distractiv acum ca și atunci când a fost lansat inițial.

Hollow Knight

Hollow Knight – Tailer și prezentare Nintendo Switch, YouTube

Jocurile Metroidvania sunt cunoscute pentru lumile lor vaste și interconectate, iar Hollow Knight este exemplul perfect al unui astfel de joc. Ceea ce îl deosebește de alte titluri din acest gen este atmosfera întunecată și melancolică. Din momentul în care începeți să jucați, este clar că aceasta este o lume care a trecut prin multe frământări. Ruinele dărăpănate pe care le explorezi sunt casa a tot felul de creaturi periculoase, atât prietenoase, cât și sălbatice. Și pe măsură ce descoperi mai multe despre istoria jocului, vei începe să pui cap la cap cât de întunecată și periculoasă este cu adevărat această lume. Dar, în ciuda tuturor acestor lucruri, există încă un sentiment de uimire și de descoperire de netăgăduit care face din Hollow Knight unul dintre cele mai captivante jocuri Metroidvania disponibile pe Nintendo Switch.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, Trailer, Prezentare în ansamblu, YouTube

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury este o combinație de remasterizare și expansiune care oferă fluiditate și distracție jucătorilor. Noutățile de data aceasta sunt că poți juca în co-op cu până la patru persoane, poți folosi power-up-ul unic și noua Bowser’s Fury, care oferă un mediu sandbox open-world de explorat cu noi provocări de depășit. Cu atât de mult conținut împachetat într-un singur joc, cu siguranță va fi ceva de care se va bucura toată lumea. Așadar, adunați-vă prietenii și familia, scoateți-vă Nintendo Switch-urile și pregătiți-vă pentru distracție fiindcă acest titlu nu vă va dezamăgi.

Super Smash Bros. Ultimate

Trailer Super Smash Bros. Ultimate, YouTube

Super Smash Bros. Ultimate are o listă masivă de 74 de personaje care amestecă personaje principale precum Mario, Donkey Kong și Pikachu cu personaje cum ar fi Inkling din Splatoon, Ridley din Metroid, Simon Belmont din Castlevania și Solid Snake din Metal Gear, permițându-vă să creați meciuri interesante pe mai mult de 100 de scene din istoria jocurilor video. Pe lângă gameplay-ul de bază, care a fost modificat și rafinat de-a lungul anilor pentru a atrage atât jucătorii ocazionali, cât și pe cei competitivi, Ultimate oferă, de asemenea, o multitudine de conținut pentru un singur jucător, inclusiv un mod de poveste captivant care te pune în fața unora dintre cei mai mari răufăcători. Iar astfel, nu este de mirare că Super Smash Bros. Ultimate a fost lăudat ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri din 2018.

Pokémon Legends: Arceus

Pokémon Legends: Arceus – Trailer și prezentare în ansamblu, YouTube

După zeci de ani în care s-au făcut doar modificări modeste la formula de bază a Pokémon, avem acum ceva cu totul diferit. Având loc în trecutul îndepărtat al lumii, cu tot cu Pokéball-uri, trebuie să găsiți și să capturați Pokémon „nobili” care au făcut ravagii, în timp ce îl căutați pe miticul Arceus și puneți capăt problemelor. Despre Arceus se vorbește frecvent în legende ca fiind „Pokémon-ul care a creat totul”, iar faptul că îl vezi în joc se simte în mod corespunzător special. Designul este, de asemenea, superb – un hibrid grațios de cerb și cal cu o coamă făcută din flori. Este o creatură potrivită pentru a fi în centrul acestei noi intrări în serie, care se inspiră din poveștile și mitologia clasică.

Celeste

Celeste, Trailer Nintendo Switch

Celeste este unul dintre cele mai bune jocuri de tip „platformer” indie disponibile pe Nintendo Switch. Jocul de tip sidescroller 2D pixelat este simplu, dar extrem de satisfăcător, în timp ce îți folosești săriturile, dash-ul și wallgrab-ul pentru a evita tot felul de spectre înfricoșătoare în cadrul unor provocări precise de platforming. Controalele jocului Celeste, răspund imediat, ceea ce face ușor să intri într-o stare de fluiditate în timp ce înlănțuiești salturi duble și sărituri cu o sincronizare de o fracțiune de secundă. Punctele de control generoase ale jocului face ca etapele sale de dimensiuni de timp reduse să perfecte pentru sesiuni de pick-up-and-play. Celeste dispune, de asemenea, de o coloană sonoră excelentă, cu un amestec de melodii electronice optimiste și piese de pian care completează perfect acțiunea frenetică a jocului și momentele de răgaz. Cu ritmul său captivant, grafica superbă și povestea emoționantă, Celeste este un must-play pentru orice fan al platformelor mai ales în cazul celor care dețin și un Nintendo Switch.

Cuphead

Cuphead, Trailer Nintendo Switch, Youtube

Cuphead esste un joc de tip bullet-hell 2D sidescroller foarte bine realizat, cu o coloană sonoră excelentă de jazz și o superbă ilustrație desenată manual, inspirată de anii 1930. Jocul este incredibil de provocator, dar și extrem de satisfăcător. Este unul dintre acele jocuri pe care pur și simplu nu le poți lăsa din mână, chiar dacă iei bătaie de la un capăt la altul. Din fericire, versiunea pentru Nintendo Switch este la fel de bună ca originalul, așa că acum te poți bucura de această capodoperă chiar și când te afli în deplasare. Prin urmare, pentru cei care sunt în căutarea unui platformer provocator și unic, Cuphead este, de asemenea, un must-play.

Stardew Valley

Trailer Stardew Valley, Nintendo Switch – YouTube

Stardew Valley este un simulator fermecător și relaxant de agricultură care te va distra ore în șir. În acest joc, veți prelua rolul unui fermier care a moștenit o fermă dărăpănată. Sarcina ta este să transformi ferma într-o afacere prosperă, prin plantarea de culturi, îngrijirea animalelor și cunoașterea oamenilor din oraș. Deși gameplay-ul este simplu, în Stardew Valley sunt multe de văzut și de făcut. Arta pixel este superbă, iar personajele sunt toate unice și memorabile. Nu te vei plictisi niciodată în acest orășel idilic. Fie că explorezi minele, pescuiești în râu sau pur și simplu stai de vorbă cu localnicii, Stardew Valley este un joc interesant și captivant demn de jucat pe Nintendo Switch.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition – Reviwe Nintendo Switch, Youtube

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de rol din această generație. Acesta a ajuns în sfârșit pe Nintendo Switch. După cum sugerează și numele său, The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition împachetează fiecare bucățică de conținut găsit în uriașa aventură open-world a celor de la CD Projekt Red, plus tot conținutul descărcabil lansat anterior (inclusiv popularele expansiuni Hearts of Stone și Blood and Wine). Fie că îl joci pentru prima dată sau că ești deja un veteran, aceasta este modalitatea definitivă de a experimenta ultima aventură a lui Geralt of Rivia. Cu peste 150 de ore de joc de care te poți bucura, vei petrece multe nopți nedormite explorând lumea vastă din The Witcher 3. Așadar, ce mai aștepți? Descarcă-l pe Nintendo Switch.

Astral Chain

Astral Chain – Trailer, Youtube

Astral Chain este unul dintre cele mai unice și satisfăcătoare jocuri de acțiune pe care le puteți găsi pe Switch sau pe orice altă platformă populară. Această aventură futuristă permite crearea a tot felul de combo-uri nebunești controlând atât personajul principal, cât și o serie de tovarăși umanoizi Legion. Este un joc incredibil de profund și complex care recompensează experimentarea și, de asemenea, este pur și simplu distractiv de jucat. Stilul artistic al jocului este absolut superb, iar coloana sonoră este una dintre cele mai bune întâlnite în jocurile de acțiune. Așadar, dacă sunteți în căutarea a ceva nou și diferit pentru a juca pe Switch-ul dumneavoastră, Astral Chain merită cu siguranță încercat.

Share.
Avatar of Marian M.

Pasionat de lumea digitală. În timpul liber îmi îmbogățesc cunoștințele ce țin de marketing digital, în special SEO.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.