Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pentru că fiecăruia dintre noi îi plac filmele explozive, alerte, cu o intrigă bună, am pregătit un top filme acțiune care urmează să apară sau au apărut deja. Multe dintre ele vor rula și în cinematografe, dat fiind faptul că sunt extrem de așteptate și au o distribuție populară. Pentru o experiență completă, îți recomandăm să iei în considerare posibilitatea de a le vedea la calitate superioară.

9 top filme acțiune pe care trebuie să le vezi în 2022:

1. Uncharted – Acțiune și aventură la maxim în 2022

Uncharted top filme acțiune 2022
Ce actori joacă în Uncharted – top filme acțiune 2022

Istețul Nathan Drake este recrutat de către experimentatul vânător de comori Victor „Sully” Sullivan pentru o misiune neobișnuită: încercarea de a recupera averea adunată de către exploratorul Fernando Magellan, pierdută în urmă cu mai bine de 500 de ani de către Casa Moncada. Un film de acțiune cu Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas și Sophia Ali, în regia lui Ruben Fleischer. Cu o așa poveste și distribuție, nu este de mirare că se află pe prima poziție în top filme acțiune realizat de echipa noastră.

Data apariției: 18 februarie 2022

2. The 355 – O armă secretă ajunge pe mâna unor mercenari

the 355 film online
The 355 film online subtitrat

Când o armă ultrasecretă cade în mâinile unor mercenari periculoși cu intenții teroriste, un agent CIA își unește forțele cu trei agenți internaționali într-o misiune de a recupera arma. În tot acest tip, pare că o femeie misterioasă le suflă în ceafă, urmărindu-le fiecare mișcare. Un film de acțiune cu Jessica Chastain, Penélope Cruz, Bingbing Fan, Diane Kruger, în regia lui Simon Kinberg.

Data apariției: 7 ianuarie 2022

3. The Gray Man – După romanul de debut al lui Mark Greaney

The Gray Man - Chris Evans jucand rolul lui unui raufacator
The Gray Man – Chris Evans jucând rolul lui unui raufăcător

Când cel mai iscusit mercenar al CIA, a cărui identitate reală nu este cunoscută, descoperă din întâmplare secretele întunecate ale agenției pentru care lucrează. uUn fost coleg psihopat oferă o recompensă substanțială pentru capul acestuia. Ceea ce urmează este o vânătoare globală a unor asasini internaționali mânați de dorința de o singură dorință, aceea de a se îmbogăți. Un film cu Ana de Armas, Chris Evans, Jessica Henwick, în regia fraților Russo.

Data apariției: 2022

4. Blacklight – Povestea unui agent guvernamental ce descoperă o conspirație letală

cand apare filmul Blacklight 2022
Când apare filmul Blacklight 2022?

Travis Block este un agent guvernamental care se confruntă cu propriul său trecut întunecat. Când descoperă un complet care vizează liniștea cetățenilor americani, Block îi stârnește atenția directorului FBI pentru care, cândva, și-a riscat viața protejându-l. Un film cu Liam Neeson, Aidan Quinn, Tayor John Smith și Emmy Raver-Lampman, în regia lui Mark Williams.

Data apariției: 20 ianuarie 2022

5. The Contractor – Primul film al lui Tarik Saleh în limba engleză

https://www.youtube.com/watch?v=-ll3_gALqwE

După ce părăsește forțele speciale americane, James Harper decide să își întrețină familia alăturându-se unei organizații private de contractare, alături de cel mai bun prieten al său. Aflat peste ocean, într-o misiune secretă, Harper trebuie să se sustragă celor care încearcă să-l ucidă, încercând în același timp să-și croiască drumul înapoi spre casă. Un film în  regia lui Tarik Saleh, cu Chris Pine, Ben Foster și Gillian Jacobs.

Data apariției: 1 aprilie 2022

6. Top Gun: Maverick – Rămânem fără respirație din nou?

Top Gun Maverick data de lansare
Top Gun Maverick dată de lansare

După mai bine de 30 de ani în care a deservit drept unul dintre cei mai buni aviatori ai marinei, Pete Michell se află acolo unde îi este locul: încearcă să depășească limitele unui pilot curajos și evită avansarea în grad, care l-ar trimite în mijlocul războiului. Un film cu Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Jean Louisa Kelly, în regia legendarului Kosinski.

Data apariției: 27 mai 2022

7. Operation Fortune: Ruse de guerre – Jason Statham joacă rolul lui Orson Fortune, un agent MI6

Operation Fortune Ruse de guerre Jason Statham in rolul unui agent MI6
Operation Fortune Ruse de guerre – un film cu Jason Statham

Orson Fortune și echipa sa de agenți recrutează una dintre cele mai populare vedete ale cinematografiei hollywoodiene, pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire atunci când vânzarea unei noi tehnologii mortale de armament amenință să perturbe ordinea mondială. Un film în regia lui Guy Ritchie, cu Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Harnett și Cary Elwes.

Data apariției: 18 mai 2022

8. Ambulance – Doi frați fac tot posibilul ca mama lor să primească cea mai bună îngrijire medicală

Ambulance 2022 2 frati incercand sa-si salveze mama
Ambulance 2022 2 frați încercând să-și salveze mama

În încercarea lor de a plăti pentru îngrijirea medicală a mamei lor, doi frați disperați încearcă să jefuiască o bancă. Întrucât lucrurile nu decurg tocmai conform planului, pentru a evada, aceștia fură o ambulanță. Însă lucrurile iau o întorsături neașteptată atunci când descoperă că aceasta este ocupată de un pacient cardiac aflat pe moarte. Un film cu Eliza González, Jake Gyllenhaal, Devan Chandler Long, în regia lui Michael Bay.

Data apariției: 8 aprilie 2022

9. Bullet Train – Brad Pitt joacă rolul unui asasin profesionist

Bullet Train Data de lansare distributie poveste
Bullet Train Data de lansare, distribuție, poveste

Cinci asasini aflați la bordul unui tren ultra-rapid descoperă că misiunile lor au ceva în comun. Motiv pentru care se hotărăsc să-și adune forțele pentru a duce la bun sfârșit ceea ce au început. Un film cu Brad Pitt, Sandra Bullock, Zazie Beetz și Aaron Taylor, în regia lui David Leitch și după romanul lui Maria Beetle de Kōtarō Isaka.

Data apariției: 15 iulie 2022

Acestea sunt cele 9 filme de acțiune care vor apărea anul acesta și care merită pe deplin văzute. Datele apariției sunt confirmate, dar în caz că apar modificări, le vom actualiza pe parcurs. Așteptăm recomandările voastre referitoare la top filme acțiune pe care vrei să le vezi anul acesta, în secțiunea de comentarii a acestui articol.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.