Free cookie consent management tool by TermsFeed

Epson a lansat trei noi proiectoare performante de ultimă generație care dispun de tehnologia de amplificare 4K, Blu-ray UHD și suport HDR alături de un sistem optic motorizat și funcție pentru memorarea poziției lentilei. Modelele EH-TW7300, EH-TW9300 și EH-TW9300W au capacitatea de a transforma livingul într-o sală de cinema pentru pasionații de filme.

Cele trei modele sunt lansate ca produse home cinema și cunt compatibile cu formatele HDR aducând astfel tehnologii noi de imagine pentru a aduce filmele la viață prin afișarea de detalii fine. Acestea dispun de amplificare 4K, care oferă un grad suplimentar de finețe texturii și rezoluției imaginii proiectate, chiar şi atunci când imaginile transmit conținut nativ 4K sau conținut digital Full HD, la o rezoluție de 1080p.

Pe lângă folosirea noilor tehnologii de afișare a imaginii, noile modele lansate de Epson sunt capabile să redea conținut de pe discuri Blu-ray UHD şi HDR care au conţinut 4K. Utilizatorii vor primia stfel o experiență de vizionare optimizată, mai multe detalii ale imaginii dar și culori naturale intense prin redarea întreg spectrului de culor sRGB și DCI.

Toate cele trei proiectoare redau imagini apropiate de realitate și oferă nuanțe intense de negru, datorită raportului de contrast de până la 1.000.000:1 (EH-TW9300/ EH-TW9300W) și a lentilei din sticlă formată din 16 piese. Culorile sunt calde și intense, graţie tehnologiei de proiecție 3LCD, care furnizează aceeași luminozitate pe culoare ca pe alb, de la 2.300 lumeni (EH-TW7300) până la 2.500 lumeni (EH-TW9300/ EH-TW9300W). În plus, interpolarea cadrelor și funcția de amplificare a detaliilor ajută la redarea unor imagini clare și fără întreruperi.

Proiectoarele necesită întreținere minimă, iar lampa are o durată foarte mare de viață, astfel încât cu lampa iniţială, un utilizator poate viziona câte un film pe zi, pe un ecran mare chiar acasă, pentru următorii 7 ani .

Procesul de instalare este simplu și precis, datorită sistemului optic motorizat, care include zoom optic de 2.1x, focus motorizat și o deplasare a lentilei de ±96,3% pe verticală și ±47,1% pe orizontală. Acum este și mai simplu pentru un utilizator să comute între diferitele rapoarte de aspect, deoarece proiectoarele sunt concepute să stocheze până la zece poziții diferite ale lentilei. Astfel, filmul este ușor de vizionat, așa cum a fost creat de regizorului peliculei.

Specificatii proiectoare Epson
Specificatii proiectoare Epson

Proiectorul EH-TW9300W dispune și de funcția 4K WirelessHD care simplifică redarea de pe smartphone, consola de jocuri, player-ul Blu-ray etc. Totodată, transmițătorul 4K WiHD face posibilă vizionarea conținutului 4K prin conexiunea WiHD, fără niciun compromis în ceea ce priveşte calitatea imaginiii.

EH-TW7300, EH-TW9300 și EH-TW9300W sunt disponibile începând cu luna septembrie 2016, la prețul estimativ de 2.599 de euro, 3.299 de euro, respectiv 3.699 de euro.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.