Free cookie consent management tool by TermsFeed

Înainte ca Lenovo să renunțe la brand-ul Motorola, compania lansa trei produse în fiecare an: Moto X, Moto G și, cel mai mic și cel mai ieftin dintre acestea, Moto E. Acest an a fost unul diferit deoarece Lenovo, compania care a cumpărat Motorola de la Google, a lansat noile telefoane Moto G4 și Moto G4 Plus alături de modelul Moto Z. Astăzi a fost prezentat succesorul lui Moto E și anume Moto E3.

Moto E3 are un preț mai mic față de Moto G4 dar nu taie atât de multe specificații așa cum ne-am fi așteptat. Moto E3 are un ecran HD cu diagonala de 5 inci, un procesor quad-core (nu știm modelul exact), o cameră foto principală cu un senzor de 8MP, cameră foto secundară cu un senzor de 5MP, o baterie cu capacitatea de 2800mAh și rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Noul smartphone are un design similar cu Moto G4 dar are un difuzor pe partea de jos. Dispozitivul folosește tehnologia nano-coating făcându-l astfel rezistent la picăturile de apă căzute accidental pe acesta.

Compania va prezenta mai multe detalii tehnice undeva în luna Septembrie, atunci când dispozitivul va fi lansat pe piață. Momentan, informațiile susțin că telefonul va fi lansat exclusiv pentru retalerii din Anglia precum Tesco, Amazon, Argos, O2 dar și alții.

Pe lângă Moto E3, Lenovo a lansat și Moto G4 Play, un alt dispozitiv mid-range cu ecran HD de 5 inci, cipset Snapdragon 410, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare și o baterie cu capacitatea de 2800mAh.

Moto E3 se va lansa cu un preț recomandat de aproximativ 132$ iar modelul Moto G4 Play cu un preț de aproximativ 172$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.