Honor 5X de la Huawei a primit multă atenție din partea presei în acest an. Honor 5X este o alternativă bună pentru bugete mai mici de la Huawei și se pare că acesta va primi și o actualizare importantă: Android 6.0 Marshmallow și interfața personalizată EMUI 4.0.

Este pufos. Este dulce. Este aici, în sfârșit.

– Honor Blog.

Actualizarea aduce utilizatorilor cele i nou funcții ale sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow precum: Now on Tap, Doze, setări mai bune pentru volum dar și abilitatea de a face mai multe cu vocea. Pe lângă noua versiune a sistemului de operare, Huawei aduce și o nouă actualizare pentru propria interfață denumită EMUI. EMUI 4.0 include funcții pentru controlul mișcării, abilitatea de a personaliza bara de navigare, opțiuni de tragere, mod pentru o singură mână dar și altele.

Începând de astăzi, sunt bucuroși să punem la dispoziție mult anticipata actualizare Marshmallow care lucrează pentru a vă oferi o mai fluentă, rapidă și o mai intuitivă experiență Honor 5X. Ca parte a acestei actualizări, Honor 5X va primi și EMUI 4.0.

– Honor Blog.

Pentru a actualiza dispozitivul mergeți în meniu setări iar apoi selectați opțiunea actualizare. Actualizarea ar trebui să fie disponibilă în zilele următoare, dacă nu este disponibilă deja.

Honor 5X este un smartphone mid-level cu două sloturi pentru SIM ce dispune de o conexiune 4G la rețea și este disponibil și la noi în țară.

Telefonul are un ecran IPD cu diagonala de 5,5 inci ce afișează o rezoluție FullHD alături de un procesor octa-core ce cu patru nuclee de 1,5GHz și patru de 1,2GHz, 2GB capacitate a memoriei RAM, 16GB spațiu intern de stocare extensibil, cameră foto principală cu un senzor de 13MP, cameră foto secundară cu un senzor de 5MP și o baterie cu capacitatea de 3000mAh.

Honor 5X de la Huawei este disponibil la eMag la un preț de aproximativ 1.450 lei (în această perioadă prețul este redus la doar 1.190 lei).

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.