Free cookie consent management tool by TermsFeed

Controversatul Simon Leviev vrea să joace în propria emisiune de întâlniri. Escrocul de pe Tinder vrea să își lanseze propriul show matrimonial. Sursele unui mare tabloid din America au relatat faptul că deja a semnat cu un manager de talente de la Hollywood pentru a lansa o astfel de emisiune.

Escrocul de pe Tinder vrea să își lanseze propriul show matrimonial

Simon Leviev, israelianul născut sub numele Shimon Hayut este subiectul principal al noului documentar despre înșelătorii. Regizat de Felicity Morris, documentarul de pe Netflix a fost lansat la începutul lunii Februarie. Acesta a cunoscut un real succes, atât pentru platforma de streaming, cât și pentru Simon.

Povestea sa prezintă modul în care Simon Leviev s-ar fi folosit de o aplicație de întâlniri pentru a manipula mai multe femei emoțional și financiar. Stilul său de viață generos a fost alimentat de toate presupusele sale victime, care au plătit o mulțime de datorii. Debutul său pe Netflix a intrat rapid în top și s-a aflat mult timp pe acea poziție.

cine e Simon Leviev
Simon Leviev vrea să își lanseze propriul show matrimonial

Simon Leviev era presupusul fiu al unui magnat al diamantelor, care s-a dovedit fals în ultima parte a filmului. Bazându-se pe acest nume, Simon le-a păcălit pe multe femei să îi asigure un lux financiar imens. Sutele de mii de dolari pe care i-a încasat, nu au fost niciodată înapoiați victimelor.

Simon Leviev nu a fost condamnat pentru niciuna dintre presupusele fapte

Căutat penal pentru tot ceea ce a sunat ilegal, Simon Leviev nu a fost niciodată arestat pentru escrocarea femeilor. În plus, acesta urmărește un proces penal cu cei de la Netflix, susținând că documentarul nu este adevărat. Figura sa controversată a inspirat multe femei să își dea în vileag iubiții sau chiar și pe el. După ce toate victimele sale l-au raportat la poliție, acesta a fost prins cu alte fapte, nefiind încarcerat pentru escrocherie.

simon leviev a fost prins
Simon Leviev nu a fost condamnat pentru nicio faptă

Publicitatea negativă l-a plasat pe Simon în raza celor mai importante tabloide din America. Un raport de la TMZ susține că escrocul de pe Tinder vrea să își lanseze propriul show matrimonial, semnând deja un contract cu un manager de talente de la Hollywood. Israelianul mai are în plan și scrierea unei cărți, cât și un podcast despre întâlniri. În cele două ar trebui să fie vorba despre ce trebuie și ce nu trebuie să faci pentru a cuceri o femeie.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.