Free cookie consent management tool by TermsFeed

Celebrele cereale Cheerios au fost sursa de inspirație pentru noile căști wireless de la Sony. Gigantul tehnologic japonez a inventat un sistem nou ce implică atingerea pielii chiar pe ureche, pentru a controla mai simplu dispozitivele de mici dimensiuni. Iubitorii tehnologiei mobile au acum parte de o nouă inovație în domeniu, deoarece Sony lansează căști în formă rotundă.

Sony lansează căști în formă rotundă – de Cheerios

Gigantul japonez tehnologic a lansat o nouă linie de căști fără fir, pentru cei care vor să poată auzi lumea din jurul lor în timp ce ascultă muzică. Nu mai este necesar să oprești muzica pentru a auzi perfect ce se întâmplă în jurul tău, datorită noii tehnologi de la Sony.

Este vorba despre LinkBuds – disponibile la prețul de 149 de lire sterline, la un curs valutar actual 883 de lei – care au adoptat o nouă tehnologie. Avantajul suprem al acestor căști este faptul că nu mai trebuie să îți faci griji în legătură cu mașinile care claxonează, bicicliști sau alte sunete de impact. Le vei auzi perfect prin intermediul acestor căști.

sony linkbuds aspect
Forma căștilor Sony LinkBuds

Anumite modele de căști precum AirPods de la Apple folosesc un mod de transparență ce amplifică sunetele ambientale. Sunt și altele, precum Shokz care folosesc conducția osoasă pentru a transmite sunete către purtători prin vibrații la obraji, lăsând astfel urechile descoperite.

Spre deosebire de toate acestea, LinkBuds folosesc un driver în formă de inel de 12 mm ce are o gaură reală în mijloc. Această gaură permite sunetelor să treacă direct într-un canal neobstrucționat al urechii.

”Never off” – definiția noii tehnologii revoluționare

Sony a ales să promoveze aceste căști cu sloganul ”Never off”. Din acest slogan reiese faptul că prin aceste căști nu te deconectezi niciodată de la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Noile dispozitive de la Sony vin în alb și gri închis, realizate parțial din materiale reciclate. Acestea au și un aspect murdar, ca și cum s-ar strânge praf sau puf pe ele.

Cereale rotunde – gândul de la care s-a pornit design-ul

Cereale Cheerios
Cereale Cheerios

Cerealele Cheerios au fost o mare sursă de inspirație pentru compania asiatică. Sony lansează căști în formă rotundă, care preiau practic design-ul cerealelor. Acestea se găsesc sub diferite arome sau culori, însă forma lor rotundă nu se schimbă niciodată. Cerealele au și o gaură în mijloc, formă după care s-au ghidat specialiștii gigantului tehnologic japonez.

Share.
Avatar of Catalin Calugaru

Fondator al site-ului TechX.ro, ce a fuzionat ulterior cu TechCafe.ro și pasionat încă de mic copil de tot ce ține de tehnologie. Master în Information Systems for e-Business și absolvent al secției de calculatoare cu predare în limba engleză la Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.