Free cookie consent management tool by TermsFeed

Logitech achiziționează Blue Microphones, companie care are sediul în sudul Californiei, pentru aproximativ 117 milioane de dolari. Compania Blue Microphones este un lider pe piața de microfoane de studio pentru profesioniști și utilizatori casual iar achiziționarea sa reprezintă o nouă oportunitate pentru Logitech.

Produsele Blue sunt folosite de artiști și muzicieni cunoscuți precum Bob Dylan și Imagine Dragons, pentru a obține un sunet original și de înaltă calitate. Compania s-a făcut remarcată prin liniile de microfoane Blue’s Yeti și Snowball, care sunt frecvent folosite pentru realizarea materialelor de pe canale de Youtube, în cadrul podcast-urilor și transmisiilor video și audio.

“Achiziționarea Blue Microphones va accelera intrarea noastră pe o piață în creștere și oferă o modalitate de a transforma pasiunile oamenilor (de la muzică la blogging) în realitate. Fuziunea cu compania Blue Micophones reprezintă o oportunitate pentru noi și o modalitate de creștere, care aduce idei noi pentru dispozitive de gaming, camere web pentru PC și dispozitive audio din portofoliul nostru”

– menționează Bracken Darrel, CEO Logitech.

Jucătorii folosesc deja camere web Logitech pentru a transmite conținut video în timpul sesiunilor de joc. Oamenii folosesc în fiecare zi servicii de transmisie video Logitech pentru a comunica cu prietenii și familia iar în business, experiența Logitech în domeniul audio și video se face remarcată de fiecare dată când cineva susține o conferință video la birou.

Fuziunea cu Blue Microphones și gama lor de microfoane ajută la extinderea gamei de dispozitive Logitech și obținerea unei calități audio premium.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.