Free cookie consent management tool by TermsFeed

Festivalul care transformă de cinci ani Bucureștiul în capitala tehnologiei revine anul acesta, cu o spectaculoasă ediție adaptată condițiilor aparte în care funcționăm.

BUCUREȘTI. INIMA TEHNOLOGIEI” este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie. MyConnector este o platformă complexă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunile live între participanți.

Adaptarea la mediul online a celui mai îndrăgit festival al tehnologiei din România a păstrat structura bine-cunoscută din anii anteriori. Între 18 și 21 mai vor avea loc șase BUSINESS SUMMITS, conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali.

Business Summits – șase summit-uri tematice dedicate profesioniștilor din domenii diverse

Cele șase summit-uri tematice organizate în acest an, Innovation, HR Masters, Fintech, Future Retail, Java și Software Architecture sunt dedicate profesioniștilor din domenii diverse și din toate verticalele de business. Aceștia vor afla direct de la specialiștii de top cum pot utiliza soluțiile digitale pentru a-și îmbunătăți afacerea și a ușura munca lor de zi cu zi. Vorbitorii vor prezenta subiectele alese foarte aplicat, așadar este recomandată participarea tuturor profesioniștilor din domenii precum IT, Banking și Servicii Financiare, Telecomunicații, Auto, Healthcare & Pharma, Medical, Retail, Comerț, FMCG, Producție, Energie, Administrație, Servicii, etc., si tuturor celor care consideră că pot folosi soluții tehnologice pentru a-și crește vizibilitatea brandului sau productivitatea, a atrage mai mulți sau noi clienți, ori a găsi răspunsuri la dileme profesionale. 

Doi dintre speakerii internaționali de top a căror prezență a fost deja anunțată de către organizatori sunt:

MARC ABRAHAM, Head of Product – Engagement ASOS, speaker la Innovation Summit pe 18 Mai.

Blogger de succes, autor a două cărți cunoscute în lumea business-ului, „My Product Management Toolkit” și „Managing Product = Managing Tension”, fondator al @hiphoplistings, o aplicație dedicată fanilor hip-hopului ce listeaza melodii, evenimente și concerte, Marc a lucrat pentru un număr impresionant de organizații digitale, de la start-up-uri la companii cu vechime.

XIAOCHEN ZHANG, President @FinTech4Good & World Digital Economy Council, speaker la Fintech Summit pe 19 Mai

Xiaochen Zhang este președintele Fintech4Good și al Consiliului global al economiei digitale, unde se concentrează pe adoptarea tehnologiilor de tip blockchain în fintech. Acesta are mai mult de 16 ani experiență în leadership și implementarea de soluții inovatoare pe mai multe continente: America de Nord, Africa, America Latină, Europa și Asia. De asemenea, Xiaochen Zhang realizează serialul online: World Responsible Leaders Dialogue.

Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat direct de pe techweek.ro. Până pe 23 martie, acesta are un preț special de numai 69 EUR. 

TECH EXPO – expoziția online de tehnologie

TECH EXPO, parte din conceptul Bucharest Tech Week, este expoziția online de tehnologie accesibilă publicului larg ce va încheia săptămâna. Astfel, în perioada 21-23 Mai va putea fi vizitat cel mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton dedicat prezentării celor mai recente inovații din domeniu. Evenimentul va reuni peste 50 de companii globale și locale, care își vor prezenta produsele și serviciile din domeniul IT&C și al inovării. Interacțiunile și comunicarea în timp real sunt încurajate și vor fi făcute posibile prin intermediul platformei MyConnector. 

NOUTATEA ABSOLUTĂ este reprezentată de cele patru scene amenajate online: Unboxing Stage, Gaming Stage, Smart Everything, Tech for Kids, unde pasionații de tehnologie, fie că sunt profesioniști din domeniul de business, antreprenori, studenți, sau pur și simplu iubitori de tehnologie și inovație pot participa la sesiuni live de unboxing, prezentări de produse și soluții tech de ultimă generație – smart-home, smart-gadgets, smart-drive, e-mobility, entertainment devices, prezentări ale celor mai noi jocuri pentru pasionații de gaming, dar și un segment dedicat copiilor, cu webinarii despre subiecte de actualitate prezentate pe înțelesul acestora. 

Participarea la TECH EXPO, precum și la prezentările organizate pe cele patru scene este gratuită și se face baza înscrierii pe techexpo.ro .

Organizatorul BUCHAREST TECH WEEK este UNIVERSUM Events.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.