Free cookie consent management tool by TermsFeed

Echipa de VALORANT a Nexus Gaming va reprezenta România la campionatul VALORANT NATIONS CIRCUIT, primul turneu de VALORANT destinat jucătorilor din Europa Centrală și de Est. Competiția este organizată de Riot Games împreună cu Polska Liga Esportowa și va începe în aprilie.    

Opt echipe, una din România, una din Ungaria, două din Cehia și alte patru din Polonia, se luptă pentru titlul de campioni. Premiile totale ale turneului sunt de 5.400 de euro.

Echipa de VALORANT a Nexus Gaming 

Echipa de VALORANT a Nexus Gaming a fost înființată în ianuarie 2021 de către ‘Every’ și un fost coechipier, urmând ca în luna februarie să li se alăture ‘MCD’ și ‘syyse’. După câteva schimbări în perioada de acomodare, line-up-ul final este compus din: Eduard ‘ara’ George, David ‘sysse’ Camarasan, Cristian ‘Every’ Barbonța, Adrian ‘UNCAGED’ Mincan și Tudor ‘MCD’ Vârtic.

“Obiectivul nostru în cadrul acestei competiții este să ajungem în primele 4 echipe și să ne demonstrăm atât nouă, cât și celor care ne urmăresc, că merităm șansa pe care ne-a oferit-o Nexus. Indiferent de rezultat, prin participarea la această competiție vom câștiga experiența necesară pentru a ne îmbunătăți echipa. Aceasta fiind prima noastră șansă reală să ne afirmăm, vom da tot ce putem pentru a ajunge cât mai departe.  De asemenea, suntem foarte încântați de oportunitatea pe care o reprezintă scena competitivă de VALORANT, acesta fiind un joc care ne-a atras pe toți, deși avem gusturi diferite în materie de jocuri. Fiecare dintre noi își aduce aportul la pregătirea echipei printr-un skillset diferit și de abia așteptăm să arătăm ce putem”

– au spus reprezentanții echipei de VALORANT a Nexus Gaming.   

Toți cei cinci jucători din cadrul echipei au experiență bogată acumulată în diverse jocuri de tip shooter, care îi va ajuta să performeze în cadrul turneului.  

Primul turneu de VALORANT din Europa Centrală și de Est

Competiția VALORANT NATIONS CIRCUIT va începe în aprilie și se va desfășura în șapte runde, la care se adaugă etapa play-off, care va avea loc în a doua săptămână din luna iunie.      Fiecare echipă joacă câte o rundă pe săptămână, iar confruntările se desfășoară după sistemul “cel mai bun din trei jocuri”. În fiecare weekend vor fi disputate cinci meciuri, două sâmbătă la 19:00 și la 22:00, trei duminică începând cu 16:00.  

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.