Abonamentele Optim 2, Optim 3, Optim 5 si Optim Nelimitat, precum si Avantaj 2, Avantaj 3 de la Digi Mobil beneficiază de mai mult trafic de date începând cu 1 Iunie. Beneficiile se aplică atât clienților noi cât și celor deja existenți, persoane fizice sau juridice, fără nici un fel de cost suplimentar.

Volumul de trafic de date mobile crește semnificatic iar abonamentul Optim Nelimitat, cel mai atractiv și de succes din oferta Digi Mobil, va avea cea mai mare creștere a volumului de trafic la viteză maximă, de la 5 GBytes/lună la 10 GBytes/lună. Abonații Optim 2, Optim 3, Optim 5, Avantaj 2 și Avantaj 3 vor beneficia de o creștere de pana la 2 GB, ajungând astfel la trafic lunar de date mobile inclus de până la 5 GBytes.

Abonamente Digi Mobil în Iunie 2016
Abonamente Digi Mobil în Iunie 2016

Toate pachetele se servicii disponibile în portofoliul Digi Mobil beneficiază de internet nelimitat, făr costuri suplimentare cu specificarea faptului că viteza scade după ce se consumă volumul de trafic recomandat.

După cum poate știți deja, RCS&RDS are oferte impresionante de preț pentru abonamentele Digi Mobil – prețurile abonamentelor încep de la doar 1,94 euro/lună (cu TVA inclus) pentru Optim 2.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.