Samsung a lansat căștile wireless IconX și noul tracker de fitness Gear Fit 2. Cele două noi dispozitive se vor alătura liniei de periferice portabile a companiei.
Căștile wireless Samsung IconX au 4GB spațiu intern de stocare și poate oferi utilizatorului până la 90 de minute de redare a muzicii. Pe lângă funcțiile de redare a muzicii, căștile au capabilitatea de a monitoriza bătăile inimii sau de a măsura distanța parcursă. Utilizatorul poate controla cu ușurință muzica și setările fitness prin intermediul panourilor capacitive de pe acestea.

Căștile se potrivesc de minune pentru ocaziile când ieșiți pentru puțină mișcare. Acestea sunt capabile să blocheze zgomotul din exterior dar au și capabilitatea de a permite pătrunderea anumitor sunete prin folosirea unor microfoane minuscule. Microfoanele pot fi folosite și pentru convorbiri telefonice.

Chiar dacă durata de viață a bateriei este destul de scurtă, căștile rămân la fel de interesante. Pot fi folosite pentru a vă distrage atenția pentru 3,5 ore de alergare sau vă pot oferi o autonomie de până la 90 de minute atunci când alegeți să ascultați muzica stocată pe telefon. Căștile IconX de la Samsung vor ajunge în magazine la un preț de aproximativ 200$ în al 3-lea trimestru al anului.

Gear Fit 2 reprezintă o actualizare pentru modelul anterior lansat de Samsung în 2014. Această versiune aduce funcții de monitorizare GPS sau funcții inteligente de recunoaștere a tipul activității sportive dintr-un anume moment.

Noul tracker fitness este capabil să monitorizeze bătăile inimii, să estimeze numărul de calorii arse sau să analizeze mișcarea încheieturii pentru a afla dacă faceți yoga sau alergați. Dispozitivul include propriul GPS care poate înregistra distanța parcursă iar apoi să vă posteze realizările direct pe Facebook (în cazul în care acesta este conectat la telefon).

Trackerul Gear Fit 2 are certificare IP68 iar asta înseamnă că este rezistent la apă și va ajunge pe rafturile magazinelor în această lună la un preț de aproximativ 180$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.