Accesul la EverQuest Next Landmark Alpha este disponibil

Sony Online Entertainment (SOE) a anuntat recent accesul la versiunea alpha a jocului asemanator lui Minecraft, denumit EverQuest Next Landmark, ce va fi integrat in jocul Full EverQuest Next atunci cand va fi lansat.

EverQuest Next Landmark are jucatori ce sustin ca pot construi orice doresc, in limita imaginatiei proprie (sau in limita legilor copyright sau a continutul inadecvat). Structura creata se va integra apoi in jocul EverQuest Next. Acesta este un proiect destul de ambitios si suna interesant.

Ca sa aveti acces la Alpha este necesar sa achizitionati pachetul “Founder’s Packs”. Cel mai scump pachet, “Explorer Pack”, va costa 60$ iar cel mai ieftin pachet, “Settler Pack, are pretul de 20$.

Nu este nou ca producatorii sa ceara bani pentru versiuni pre-build ale unui joc dar ar trebui sa stiti ca versiunea finala a jocului este gratuita, asta inseamna ca daca contribuiti la versiunile de test veti ajuta SOE sa isi testeze versiunile viitoare ale jocului pe care toata lumea il va primi gratuit.

Alte articole

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută public. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu asterix *.
Citește Politica de confidențialitate pentru detalii suplimentare despre confidențialitatea datelor tale.

Mergi sus