Acer a lansat noul laptop ultrasubțire Aspire S 13 în această săptămână. Pe lângă acest model subțirel, compania a mai lansat și alte produse printre care amintim modelele Aspire E14, E15, E17, Aspire F5-573 și Aspire R15 R5-571T.

Noul notebook Aspire S 13 are un ecran IPS cu iluminare LED, diagonala de 13 inci și este capabil să afișeze o rezoluție FullHD. În funcție de preferințele utilizatorului, ecranul poate fi și tactil. ALte detalii tehnice mai includ un procesor Intel Core din generația a 6-a și până lae 8GB capacitate a memoriei RAM.

Acest nou model dispune de un port reversibile USB 3.1 de tip C dar și un port USB 3.0 și conectivitate WiFi 802.11ac. Laptop-ul este unul subțirel, are o grosime de o jumătate de inci (aproximativ 15 milimetri) și o greutate de 1,3Kg. Placa video nu este dedicată iar bateria poate oferi o autonomie de până la 13 ore de utilizare.

Acer Aspire S 13 va fi disponibil în mai multe opțiuni de culoare și va ajunge pe rafturile magazinelor la un preț de aproximativ 700$ începând cu luna Mai.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.