Producătorii de modele high-end au ales să renunțe la o baterie cu capacitate mare în detrimentul unui design mai subțire dar și a greutății reduse a dispozitivelor. Sunt mulți utilizatori care își doresc de la telefon o autonomie bună și nu se mulțumesc doar cu un design îmbunătățit sau cu noii funcții.

Acer a lansat astăzi noul smartphone mid-range Liquid Zest Plus care folosește o baterie cu o capacitate ce atrage multe priviri. Zest Plus este un smartphone care are un ecran cu diagonala de 5,5 inci alături de o baterie cu capacitatea de 5000mAh. Acer a inclus și suport pentru încărcare rapidă așa că bateria ajunge la capacitate maximă într-un timp relativ scurt.

Specificațiile noului telefon nu se reduc doar la capacitatea bateriei sale.

Detaliile tehnice includ o cameră foto principală cu un senzor de 13MP cu capabilități autofocus dar și o cameră foto secundară cu un senzor de 5MP cu lentile wide-angle. Ecranul este capabil să afișeze o rezoluție HD iar alte specificații mai includ procesorul quad-core MediaTek MT6735 care rulează la frecvența de 1,3GHz, grafică Mali-T700, 2GB capacitate a memoriei RAM și 16GB spațiu intern de stocare.

Noul smartphone lansat de Acer rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow iar prețul său de lansare va fi undeva în jurul a 250$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.