Free cookie consent management tool by TermsFeed

Este o perioadă bună pentru reînoirea abonamentului mobil deoarece operatorii se întrec în oferte în perioada sărbătorilor de Paști. RCS-RDS atrage clienții prin oferirea unui terminal 4G gratuit la abonamentele Digi Mobil.

Dacă sunteți deja client al RCS-RDS de cel puțin șase luni la unul din serviciile Digi Net sau Digi TV atunci puteți beneficia de oferta care vă poate aduce gratuit un smartphone 4G. Clienții care vor alege abonamentul Avantaj 5 vor primi gratuit telefonul 4G Allview E3 Living. Abonamentul include 30GB de trafic de date în fiecare lună în rețeaua 4G Digi Mobil, până la sfârșitul anului.

Allview E3 Living este un smartphone interesant cu specificații tehnice modeste. În primul rând, este un terminal 4G compatibil cu banda 38 din banda TDD de 2600MHz a rețelei 4G Digi Mobil iar alte detalii tehnice mai includ conectivitate Bluetooth 4.0, GPS, Wi-Fi, o baterie cu capacitatea de 1850mAh, cameră foto principală cu un senzor de 8MP alături de una secundară cu un senzor de 2MP cu bliț LED.

Ecranul telefonului este unul IPS cu diagonala de 4,5 capabil să afișeze o rezoluție de 854×480 pixeli, memoria RAM are capacitatea de 1GB, spațiu intern de stocare este de 8GB iar procesorul este unul cu patru nuclee ce rulează la o frecvență de 1GHz. Sistemul de operare folosit este Android 5.1 Lollipop iar dispozitivul dispune de două sloturi pentru cartela SIM.

Abonamentul din ofertă, Digi Mobil Avantaj 5, are un tarif lunar de 5 Euro cu TVA inclus. Beneficiile includ 500 de minute naționale și internaționale, 100 SMS în rețea, Nelimitat trafic de date limitat de 5GB pentru rețeaua 3G cu viteze de până la 21,6Mbps și 30GB în rețeaua 4G cu viteze de până la 150Mbps.

Promoțional, clienții beneficiază de acces nelimitat pentru aplicația Digi Online și la filmele disponibile pe platforma Digi Play. Pentru Digi Play, este necesar să activați contul până la 30 Iunie iar accesul este gratuit până la sfârșitul anului.

Pentru mai multe informații puteți vizita site-ul campaniei Digi Mobil de la RCS-RDS.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.