LeEco a lansat un trio de telefoane cu ecrane mari, putere mare de procesare dar și camere foto avansate. Dispozitivele lansate de companie sunt: Le Max 2, Le 2 Pro și Le 2. Le Max 2 este un dispozitiv impresionant, fiind modelul de top al companiei și oferă utilizatorilor nu mai puțin de 6GB capacitate a memoriei RAM.

LeEco Le Max 2

LeEco Le Max 2 are un ecran cu diagonala de 5,7 inci ce poate afișa o rezoluție QHD de 1440×2560 pixeli alături de specificații tehnice ce includ un procesor Snapdragon 820 și 6GB capacitate a memoriei RAM. Telefonul rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow alături de interfața proprie a companiei denumită EUI, versiunea cu numărul 5.5. Spațiul intern de stocare este de 32GB sau 64GB, modelul cu 64GB este cel care deține o capacitate a memoriei RAM de 6GB iar modelul cu 32GB spațiu intern de stocare oferă utilizatorilor doar 4GB capacitate a memoriei RAM.

Camera foto principală include un senzor IMX230 de 21MP alături de stabilizare optică a imaginii, apertură f/2.0 și autofocus iar camera foto secundară are un senzor de 8MP.

Telefonul folosește tehnologia ultrasonică de recunoaștere a amprentelor dezvoltată de Qualcomm, Quick Charge 3.0 și o baterie cu capacitatea de 3100mAh. Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.1, 4G LTE pentru ambele sloturi SIM și un port USB de tip C.

Prețul noului smartphone poate ajunge până la aproximativ 380$ pentru varianta cu 6GB RAM și 64GB spațiu de stocare sau 320$ pentru varianta cu 4GB RAM și 32GB spațiu intern de stocare.

LeEco Le 2 Pro

Modelul Le 2 Pro este modelul de mijloc din acest trio de telefoane . Acesta are un ecran HD cu diagonala de 5,5 inci, procesor MediaTek Helio X25 alături de 4GB capacitate a memoriei RAM și 32GB spațiu de stocare. Camera foto principlă nu mai are OIS dar include același senzor ca și Le Max 2 iar camera secundară este identică. Bateria inclusă are o capacitate de 3000mAh cu tehnologie pentru încărcare rapidă iar la nivelul sistemului de operare, totul este la fel.

Noul smartphone LeEco Le 2 Pro va junge în magazine la un preț de aproximativ 200$.

Leeco Le 2

LeEco Le 2 folosește un ecran FullHD cu diagonala de 5,5 inci alături de specificații tehnice ce includ procesorul MediaTek Helio X20 (modelul X25 este versiunea overclock a acestuia) alături de 3GB capacitate a memoriei RAM și 32GB spațiu intern de stocare.

Dispozitivul rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow alături de interfața personalizată EUI 5.5. Le 2 are o cameră foto principală cu un senzor de 16MP alături de una secundară de 8MP. Include un cititor pentru amprentă, baterie cu capacitatea de 3000mAh cu tehnologie de încărcare rapidă și port USB de tip C.

Modelul Le 2 este cel mai ieftin și va ajunge în magazine la un preț de aproximativ 170$.

Share.
Avatar of Savu Marian

Fondator TechCafe.ro, fost administrator si redactor, Savu Marian a scris pe site unele dintre cele mai interesante articole.

Lasa un raspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.